- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλλιθέα: Περιμένουν να ξεπαγώσει το πτώμα για να του κάνουν νεκροψία-νεκροτομή
Προκειμένου να χυθεί φως στα αίτια θανάτου του 65χρονου ναυτικού
Φως στην πολύκροτη υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομία και ιατροδικαστής περιμένουν να ξεπαγώσει το πτώμα του 65χρονου ναυτικού που βρέθηκε την περασμένη Τρίτη μέσα σε καταψύκτη προκειμένου να ξεκινήσει η νεκροψία.
Το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο με μονωτική ταινία, ενώ οι δράστες το είχαν καλύψει με σεντόνι. Παράλληλα, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σημείο. Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και περίπου εναν χρόνο.
Παράλληλα, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της πλέον όχι μόνο στην 45χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε ο άτυχος άνδρας και είχαν αποκτήσει, μάλιστα, ένα παιδί, αλλά και στον 27χρονο γιό της από τον πρώτο γάμο της.
Σημειώνεται ότι η 45χρονη έφυγε από την Ελλάδα, για τη Βουλγαρία, μαζί με το ανήλικο παιδί της, λίγες ημέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση του 65χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο είπε στην αστυνομία ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις καταθέσεις που είχε το θύμα σε τράπεζα.
Η αστυνομία, που εκτιμά ότι η 45χρονη και ο 27χρονος γιος της βρίσκονται στη Βουλγαρία, έχει ενημερώσει σχετικά την Ιντερπόλ.
Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα είδε, το μεσημέρι της Τρίτης δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της.
Ο δικαστικός επιμελητής, που βρήκε την πόρτα ανοιχτή, μπήκε στο διαμέρισμα, όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.