- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σε πανελλαδική αποχή προχωρούν οι δικηγόροι από σήμερα Τρίτη έως τις 14 Ιανουαρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος δηλώνει κατηγορηματική αντίθετη με τη συνολική λογική του κυβερνητικού προσχεδίου, το οποίο «οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου».
Οι δικηγόροι επισημαίνουν ότι «αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημερινές ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές και μια νέα επιβάρυνσή τους, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες φορολογικές υποχρεώσεις, θα οδηγήσουν σε μηδενισμό του εισοδήματός τους και θα αυξήσουν τις ροές εξόδου από το δικηγορικό επάγγελμα». Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 14/1/2014 στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί πανδικηγορική συγκέντρωση στα γραφεία του ΔΣΑ και πορεία στη Βουλή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.