Ελλαδα

Παρατράγουδα στη χριστουγεννιάτικη φιέστα της Θεσσαλονίκης (εικόνες)

Δεκάδες αστυνομικοί, δύο περιπολικά για να διώξουν έναν ηλικιωμένο καστανά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315154-233231.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Η ατμόσφαιρα γιορτινή με πυροτεχνήματα και τα τραγούδια της εποχής ενώ ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε σε όλους τους Θεσσαλονικείς να περάσουν όμορφες γιορτές μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους και πάτησε το κουμπί για να ανάψει τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

«Ας ελπίσουμε ότι ο καινούργιος χρόνος θα μας φέρει καλύτερες καταστάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι κουράγιο και χρόνια πολλά».

Ωστόσο, λίγο πιο πάνω, γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους, η αστυνομία έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα seleo.gr επτά αστυνομικοί με κράνη επιχείρησαν να συλλάβουν πλανόδιο καστανά. Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, δεν ήθελε να του κατάσχουν το καρότσι του και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι. Την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά. Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός… για έναν ηλικιωμένο καστανά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ