Ελλαδα

Μήνυμα σε Τσίπρα από το σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα για το σύμφωνο συμβίωσης (video)

«Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
301317-228955.jpg

O επί σειρά ετών σύντροφος του Μηνά Χατζήσαββα, επίσης ηθοποιός, Κώστας Φαλελάκης, δεν μάσησε τα λόγια στο τελευταίο αντίο του αγαπημένου ηθοποιού και αναφέρθηκε με ένταση στο σύμφωνο συμβίωσης.

Συγκεκριμένα είπε: «Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα τον θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του».

Και συνέχισε: «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβιωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλοφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι' αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ