Υπ. Τουρισμού: Ελκυστικές προσφορές σε Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο
Έως τα τέλη Οκτωβρίου προκειμένου να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός
Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στην προσπάθεια να ενισχύσει την εσωτερική τουριστική κίνηση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ανακοίνωσε την ύπαρξη ελκυστικών προσφορών στα πακέτα διαμονής στα νησιά Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο.
Πιο συγκεκριμένα, οι Ενώσεις Ξενοδόχων των παραπάνω νησιών, ανταποκρίθηκαν στην πρόταση συνεργασίας της Αναπληρωματικής Υπουργού Τουρισμού κα Έλενας Κουντουρά και προσφέρουν έως και 50% μειωμένες τιμές δωματίων για το διάστημα από 20 Αυγούστου έως και τα τέλη Οκτωβρίου, προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική ζήτηση.
Οι Πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Σάμου κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής, Λέσβου κ. Περικλής Αντωνίου, Χίου κ. Πέτρος Φεγγουδάκης, Κω κα Κωνσταντίνα Σβύνου, και Λέρου-Λειψών κ. Εμμανουήλ Μαθιουδάκης κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον συντονισμό και τη συνεργασία των ξενοδοχείων-μελών τους για την προσέλκυση στους προορισμούς αυτούς Ελλήνων επισκεπτών που επιλέγουν για τις διακοπές τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, όπως ανακοινώνει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Live χάρτης με αναφορές για τις τοποθεσίες όπου εντοπίζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.