- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε κυπαρίσσια στο νεκροταφείο της Τρίπολης (εικόνες, video)
Προκλήθηκαν ζημιές και σε πολλά μνήματα από την αιφνίδια κακοκαιρία
Ισχυροί άνεμοι, χαλάζι και καταιγίδα έπληξαν την Τρίπολη το μεσημέρι της Τρίτης. Θλιβερές είναι οι εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω του ένας ανεμοστρόβιλος, ο οποίος σάρωσε το νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν ακόμα και κυπαρίσσια. Σύμφωνα με το Arcadia Portal, σε ορισμένα μνήματα έσπασαν μάρμαρα, ενώ αποκολλημένα βρέθηκαν και πολλά μαρμάρινα βάζα.

Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, προκειμένου να κάνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών και να ενημερώσει τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή. Όπως είπε, η Υπηρεσία Πρασίνου θα επιληφθεί της κατάστασης το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χώρου.


«Ειδοποιηθήκαμε από τον υπεύθυνο του νεκροταφείου πως μετά τη σημερινή νεροποντή έγιναν μερικές ζημιές στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Τρίπολης. Βρήκαμε πως έχουν γίνει αρκετές ζημιές, έχουν μερικά δέντρα ξεριζωθεί από τον ανεμοστρόβιλο. Έχουν πέσει μερικά δέντρα επάνω σε τάφους και έχουν κάνει μερικές ζημιές. Έχουμε ήδη ειδοποιήσει την Υπηρεσία Πρασίνου για να κόψουμε τα σπασμένα δέντρα και να καθαριστεί ο χώρος δίπλα από τους τάφους», είπε ο κ. Καραλής.
Φωτογραφίες: Arcadia Portal
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από εστίες μόλυνσης σε κοσμήματα για την πόλη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά εγκλήματα
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου γινόμαστε αιμοδότες και εθελοντές δότες μυελού των οστών
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
112 τα ξημερώματα για εκκένωση της Κρυσταλλοπηγής
Τι απαντά σε δημοσίευμα της «ΕφΣυν»
Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.