- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τριήμερη αναβολή της δίκης τους ζήτησαν και πήραν οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης και τελικά θα δικαστούν τη Δευτέρα από το β’ αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.
Οι Σακκάς και Σεϊσίδης, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Σπάρτη και αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, καθώς σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας, της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές σε ένδειξη αλλυλεγγύης, ενώ ο Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος του Μ. Σεϊσίδη, επανέλαβε τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό του πελάτη του από αστυνομικούς. Χθες ο Σεϊσίδης εξετάστηκε από ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα θα διαβιβαστούν την ερχόμενη εβδομάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Live χάρτης με αναφορές για τις τοποθεσίες όπου εντοπίζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.