- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
75 συλλήψεις ατόμων που βρίσκονταν σε τρεις υπό κατάληψη χώρους στη Θεσσαλονίκη εκτέλεσε η ΕΛΑΣ σε τριπλή, ταυτόχρονη επιχείρηση τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Λεπτομερέστερα, οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν και άδειασαν από τους καταληψίες ένα πρώην ορφανοτροφείο στην οδό Γρ. Λαμπράκη, Τούμπα (5 συλλήψεις), ένα πανεπιστημιακό κτίριο στη Λεωφόρο Νίκης και Βογατσικού (9) και μια ιδιωτική, εγκαταλειμμένη πολυκατοικία στην Καρόλου Ντηλ 32-34 (61 - φωτογραφία).
Οι καταληψίες του ορφανοτροφείου και της Βογατσικού κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης δημοσίου χώρου, ενώ οι της Καρόλου Ντηλ για το ίδιο σε ιδιωτικό χώρο.
Οι 75 −πολλοί από τους οποίους συμετείχαν στο No border camp, που γίνονταν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και έληξε προχθές− θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, μαζί με τις σχετικές δικογραφίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χωράφα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποια είναι τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο από τις υψηλές θερμοκρασίες
Όλα τα σημεία που θα είναι ανοιχτά για τους πολίτες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από 1 έως 8 Νοεμβρίου 2026 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Εύκολα και γρήγορα με δύο κινήσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά όλες οι περιοχές της χώρας
Τον Φεβρουάριο του 2026 έφτασε στον 42ο όροφο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο να καλείται να αποφασίσει για την αναβολή της δίκης λόγω της παράλληλης δικογραφίας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση 717
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.