Ελλαδα

Η Κιβωτός του Κόσμου αναδείχθηκε κορυφαία ΜΚΟ για το 2016

Μια μέρα με τα παιδιά της Κιβωτού και τον πατέρα Αντώνιο

107302-212813.jpg
Θανάσης Καρατζάς
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134338-306374.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Kορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελλάδα, για το 2016, αναδείχθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου», στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των «Superbrands», που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά. Με κριτήριο το έργο υψηλού επιπέδου, άξιο ειδικής μνείας, ο διεθνής οργανισμός απέστειλε τα συγχαρητήριά στον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή και ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου». Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005, ενώ φέτος ήταν η πρώτη φορά που συμπεριελήφθησαν ΜΚΟ στην ψηφοφορία. Ο οργανισμός επελέγη ως «Superbrand» στην κατηγορία «Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί», απο σύνολο 68 Οργανισμών.

Η επιλογή του ως μία από τις κορυφαίες επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης.

Μετά απο μία μέρα στην Κιβωτό του Κόσμου γεννιούνται σκέψεις και συναισθήματα. Όπως, ότι όταν κάποιος θέλει να βοηθήσει θα βρει τον τρόπο, την υποστήριξη. Το σίγουρο είναι πως (γνωρίζοντας αυτά τα παιδιά και μαθαίνοντας τις ιστορίες τους) αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μικρά είναι τα προβλήματά του. Παίζουν, μαθαίνουν και είναι διακριτό ότι στο μέλλον θα βοηθήσουν και εκείνα με τη σειρά τους άλλα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα θέλουν ένα επάγγελμα όταν μεγαλώσουν που να σχετίζεται με την κοινωνική προσφορά. Και αυτό όταν το ακούς είναι απελευθερωτικό, πόσο μάλλον απο ένα μικρό παιδί.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ