- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρέθηκε στο κανάλι του Μόρνου άνδρας δεμένος χειροπόδαρα και με ένα σακίδιο πέτρες
Είχε απαχθεί στις 16 Απριλίου στον Ασπρόπυργο
Έγκλημα με θύμα 60χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος απήχθη στις 16 Απριλίου στον Ασπρόπυργο, αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν το πτώμα του βρέθηκε σε κανάλι του Μόρνου στη Βοιωτία.
Το θύμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα και στην πλάτη του οι δράστες είχαν δέσει ένα σακίδιο γεμέτο πέτρες, προφανώς για να μείνει στην κοίτη του καναλιού.
Η απαγωγή δηλώθηκε στην αστυνομία στις 17 Απριλίου από τη σύζυγό του, η οποία δήλωσε ότι το προηγούμενο βράδυ την κάλεσε τηλεφωνικώς το θύμα και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια, συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να το απελευθερώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ζήτησαν αρχικά περίπου 300.000 ευρώ, αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο ποσό των 40.000 ευρώ.
Η γυναίκα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη το πρωί της 17ης Απριλίου στα διόδια της Ελευσίνας. Στο σημείο εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπα τους και κρατώντας καλάσνικοφ, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.
Η Αστυνομία διευκρινίζει ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε μετά την παράδοση των λύτρων. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε απασχολήσει στο περελθόν για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από κλήση στο 112
Στο σημείο επιχείρησαν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα,
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.