Ελλαδα

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Αλοννήσου

Στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σκιάθου και Εύβοιας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127953-288191.jpg

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20.29 το βράδυ της Δευτέρας στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σκιάθου και Εύβοιας, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα, το επίκεντρο του σεισμού που έγινε αισθητός και στην Αττική, εντοπίζεται 34 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά από την Αλόννησο και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY