- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρήκαν δεμένο πισθάγκωνα και γεμάτο πληγές τρίχρονο μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι
Του είχαν σβήσει τσιγάρα πάνω στο κορμάκι του
Συγκλονισμένοι είναι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικεία.
Έπειτα από καταγγελία περιοίκων ότι άκουσαν το έντονο κλάμα ενός παιδιού, οι δύο αξιωματικοί έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκαν στο σπίτι, «πάγωσαν» με το θέαμα που αντίκρισαν: Ένα μικρό αγοράκι βρισκόταν καθιστό και δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα. Στο σώμα του έφερε τραύματα και πληγές.
Αμέσως, οι άνδρες της Αστυνομίας έλυσαν το παιδάκι και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι στο κορμάκι του τρίχρονου αγοριού υπήρχαν τραύματα και σημάδια από σβησμένα τσιγάρα.
Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα για να εντοπίσουν τους γονείς του παιδιού. Έπειτα από πολλές ώρες τους εντόπισαν και διαπίστωσαν ότι έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά.
Οι γονείς μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, κλιμάκιο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε τα παιδιά για να τους παράσχει φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη.
Οι γονείς, βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.
Πηγή: korinthostv.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από κλήση στο 112
Στο σημείο επιχείρησαν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα,
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.