Ελλαδα

Δικάζονται στο Αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127397-286806.jpg

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο θα γίνει αύριο Τετάρτη η δίκη των γονιών της μικρής Μαρίας-Ειρήνης που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε χθες Δευτέρα σε περιοχή του Χαϊδαρίου.

Οι γονείς της τεράχρονης Μαρίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Ωστόσο, η δίκη είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των δικηγόρων. 

Οι γονείς της μικρής, που θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ ως τη δίκη τους, φέρεται να υποστήριξαν ενώπιον του Εισαγγελέα πως κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι όταν για ελάχιστο διάστημα το άφησαν μόνο του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY