- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδειασε σήμερα Παρασκευή νωρίς το πρωί η πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά από πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι πείστηκαν να μεταφερθούν στην Ε1. Η Ε3 τώρα καθαρίζεται, ώστε να αποδοθεί πάλι στη ναυσιπλοϊα.
Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση από το λιμενικό, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι 4.660. Συγκεκριμένα, 2.180 στην πύλη Ε-1, 1.000 στην Πέτρινη Αποθήκη και 1.485 στην πύλη Ε-2.
Σήμερα το πρωί έφτασε στον Πειραιά το «Αριάδνη», μεταφέροντας 22 από Χίο και Μυτιλήνη και το «Superfast XII» από Δωδεκάνησα 3. Χθες αργά τη νύχτα είχαν έρθει το «Νήσος Μύκονος» με 25 μετανάστες από τη Σάμο, ενώ το μεσημέρι ένα πούλμαν με 46 μόνο άτομα είχε φύγει για Κέντρο Φιλοξενίας στην Ημαθία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Οι απαντήσεις της ΟΕΦΕ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Το χρονικό του συμβάντος
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.