- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζεται ο αναβρασμός στο μέτωπο της Δικαιοσύνης. Όπως μετέδωσε το Mega στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου έχει καλέσει τη Δεύτερα σε εξηγήσεις την εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη, στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργεί η ίδια για τους χειρισμούς της εισαγγελέως στο θέμα Βγενόπουλου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κ. Τσατάνη υποστηρίζει μέσω του συνηγόρου της ότι στην κλήση που της έχει επιδοθεί δεν περιγράφονται τα αδικήματα για τα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις, με συνέπεια, όπως λέει, να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Δικαστικές πηγές, θέλοντας να καταδείξουν την αοριστία της κλήσης, εξέφραζαν την απορία για ποιο λόγο διώκεται πειθαρχικά η εισαγγελέας, γιατί έβαλε τη υπόθεση Βγενόπουλου στο αρχείο ή γιατί διενήργησε η ίδια την έρευνα αντί της εισαγγελέως διαφθοράς.
Η έρευνα της προέδρου του Αρείου Πάγου ξεκίνησε μετά τις επιστολές του Γενικού Εισαγγελέα και του υπουργού Δικαιοσύνης της Κύπρου, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Βγενόπουλου, αλλά και για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνημένα μεταξύ των Ελλήνων και Κυπρίων δικαστικών λειτουργών σε παλαιότερη συνάντηση που είχε γίνει για την εν λόγω υπόθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Οι απαντήσεις της ΟΕΦΕ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Το χρονικό του συμβάντος
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.