Ελλαδα

Ο Έλληνας γιατρός, ένα προσφυγόπουλο και μια φωτογραφία γεμάτη ελπίδα

Ένας υπέροχος άνθρωπος και μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111642-221316.jpg

Όλοι λένε ότι ο Ανδρέας Ηλιάδης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Στην Πάτρα τον ξέρουν όλοι ως γιατρό - υπεύθυνο της μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και μόνο καλά έχουν πουν. Τώρα μετά την Πάτρα τον γνώρισε ως σωτήρα του και ένα βρέφος που κατάφερε να φθάσει στη Συκαμιά ζωντανό.

Για αυτή την υπέροχη φωτογραφία, ο Έλληνας γιατρός έγραψε στο Facebook: «Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου .....το χαμόγελο ενός βρέφους στο ιατρείο των γιατρών της αχαιας στη συκαμια Λέσβου.

ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΧΩΡΊΣ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΈΝΗ ΜΈΡΑ.ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ».

Τρεις μέρες μετά ο Ανδρεάδης επανήλθε στο Facebοοκ, γιατί την πρώτη φορά δεν γνώριζε ποιος είχε απαθανατίσει αυτή την υπέροχη στιγμή. Αφού έψαξε, ανακάλυψε σήμερα το ποστ της Anastasia Georgopoulou, που βρήκε ότι την φωτογραφία είχε τραβήξει η Σοφία Χατζηλάμπρου, η οποία είναι εθελόντρια στη Σκάλα Συκαμιάς.

Όπως βλέπετε για να σωθούν άνθρωπινες ζωές δεν φθάνει μόνο η διάθεση ενός υπέροχου γιατρού, χρειάζονται και άλλοι υπέροχοι άνθρωποι όπως η Anastasia Georgopoulou και η Σοφία Χατζηλάμπρου, να εργαστούν ως εθελοντές ή ό,τι άλλο. 

Στο ίδιο ποστ η Anastasia Georgopoulou,εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει στη Σκάλα Συκαμνιάς και τι χρειάζεται το αυτοσχέδιο ιατρείο που σώζει ζωές. Κάπως θα μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκαμε τη φωτογράφο της πιο χαμογελαστής φωτογραφίας.Είναι η Σοφία Χατζηλάμπρου, Sofia...

Posted by Anastasia Georgopoulou on Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.