- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εννέα νεκροί σε συμπλοκή συμμοριών στο Τέξας
100 συλλήψεις έξω από μπαρ που μετατράπηκε σε «εμπόλεμη ζώνη»
Η αστυνομία του Τέξας ανακοίνωσε ότι εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ότι προχώρησε σε τουλάχιστον 100 συλλήψεις μετά από συμπλοκή αντίπαλων συμμοριών μοτοσικλετιστών στο Γουάκο. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών των δύο συμμοριών συνέβη έξω από το μπαρ - εστιατόριο Twin Peaks σε μια εμπορική περιοχή που ονομάζεται Εμπορικό Κέντρο του Κεντρικού Τέξας. Η αστυνομία αναφέρει ότι οκτώ από τα θύματα πέθαναν επί τόπου στο σημείο της συμπλοκής ενώ το ένατο θύματα απεβίωσε μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο. Υπάρχουν, επίσης, τουλάχιστον 18 τραυματίες. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Γουάκο Τρίμπιουν - Χέραλντ ότι ο χώρος στάθμευσης έξω από το εμπορικό κέντρο θύμισε «εμπόλεμη ζώνη».
Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός KXXV μετέδωσε επίσης ότι η αστυνομία συνέλεξε όπλα, ξύλινα ρόπαλα και αλυσίδες από το χώρο, καθώς και ότι οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο είχαν κλειδωθεί στα ψυγεία μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς. Η ταυτότητα των νεκρών δεν είναι γνωστή ακόμα, όπως και δεν έχει πιστοποιηθεί αν ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και θαμώνες του εστιατορίου . «Είναι ίσως από τις πιο φρικτούς τόπους εγκλήματος που έχω δει στα 34 χρόνια της καριέρας μου», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας του Τέξας. Η αστυνομία γνώριζε για το «ραντεβού θανάτου» των συμμοριών και έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος με το που άρχισε η ανταλλαγή των πυροβολισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Associated Press οκτώ από τους νεκρούς ήταν μέλη της συμμορίας Μπαντίντος ή Κοζάκοι. «Πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνες συμμορίες μηχανόβιων. Θα μπορούσαν να είχαν τραυματισθεί πολλοί άνθρωποι σήμερα», πρόσθεσε αξιωματικός της αστυνομίας του Τέξας.
ΦΩΤΟ: EPA/WACO POLICE DEPARTMENT / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.