Κοσμος

Την έκαψε ζωντανή γιατί δεν κατάφερε να μείνει έγκυος

Απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε στο Πακιστάν

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94534-190001.jpg

Το βράδυ της Παρασκευής, η Σαμπάνα Μπίμπι, επέστρεψε στο σπίτι της στο χωριό Μανάκπουρ του Πακιστάν, αφού επισκέφθηκε την αδερφή της. Ο σύζυγός της, όμως, την περίμενε εξοργισμένος καθώς δεν ήταν ενήμερος για την εν λόγω επίσκεψη. Όταν εκείνη γύρισε σπίτι, της επιτέθηκε μαζί με τον πεθερό του. Την χτύπησαν, την έλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, η τοπική αστυνομία, η εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά του συζύγου οφειλόταν στο γεγονός ότι στα τρία χρόνια που ήταν παντρεμένος με τη Σαμπάνα, εκείνη δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος.

Η γυναίκα είχε εγκαύματα στο 80% του σώματός της και πέθανε στο νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί λίγο μετά την επίθεση. Ήταν 25 χρονών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY