- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φλόριντα: Ανήλικοι πυροβόλησαν 14χρονη σε δάσος και έκαψαν τη σορό της επειδή τσακώθηκαν διαδικτυακά
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Φλόριντα: Ανήλικοι πυροβόλησαν 14χρονη σε δάσος και έκαψαν τη σορό της επειδή τσακώθηκαν διαδικτυακά - Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Οι αστυνομικές αρχές στη Φλόριντα συνέλαβαν δύο ανήλικους, 14 και 16 ετών, κατηγορούμενους για την δολοφονία της 14χρονης Ντανίκα Τρόι.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Κιμάρι Μπλέβινς και ο Γκάμπριελ Γουίλιαμς την παρέσυραν σε δασική περιοχή, όπου την πυροβόλησαν επανειλημμένα και στη συνέχεια έκαψαν το σώμα της.
Το κορίτσι είχε δηλωθεί αγνοούμενο την 1η Δεκεμβρίου, μία μέρα μετά την τελευταία φορά που την είδε η μητέρα της, ενώ η σορός του εντοπίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου από περαστικό.
Την σκότωσαν επειδή είχε μπλοκάρει τον έναν στα social media
Η αστυνομία αναφέρει πως οι τρεις έφηβοι γνωρίζονταν από το σχολείο και είχαν προηγούμενες συγκρούσεις, με αφορμή έναν καβγά κατά τη διάρκεια των διακοπών των Ευχαριστιών.
Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να θύμωσαν επειδή η Τρόι είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό του Μπλέβινς και είχε χαρακτηρίσει τον Γουίλιαμς «άχρηστο» και «μέλος συμμορίας».
Τοπικά μέσα, επικαλούμενα μάρτυρα, σημειώνουν ότι είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία, χρησιμοποιώντας μάλιστα όπλο που ο 16χρονος είχε κλέψει από τη μητέρα του.
Στις καταθέσεις τους, οι δύο ανήλικοι έδωσαν ελάχιστες εξηγήσεις. Ο 14χρονος ισχυρίστηκε στη μητέρα του ότι είχε βγει για τσιγάρο, ενώ στους αστυνομικούς επανέλαβε μόνο τη λέξη «δικηγόρος» όταν ρωτήθηκε για όσα συνέβησαν στο δάσος. Ο 16χρονος ανέφερε ότι το θύμα είχε κάνει «επιθετικά σχόλια».
Οι αρχές εξετάζουν ευθύνες και των γονιών, ενώ δηλώνουν πως θα επιδιώξουν να δικαστούν οι δύο νεαροί ως ενήλικες: «Αν διαπράξεις έγκλημα ενηλίκου, πρέπει να εκτίσεις ποινή ενηλίκου», τόνισαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.