- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χωρίς ρεύμα και ζεστό νερό για 24 ώρες ο Πύργος Τραμπ στη Νέα Υόρκη - Εξοργισμένοι οι ένοικοι
Παγωμένα τα υπερπολυτελή ρετιρέ - Το εγκατέλειψαν οι υψηλού προφίλ επισκέπτες του
Χωρίς νερό και ρεύμα για 24 ώρες ο Πύργος Τραμπ στη Νέα Υόρκη - Εξοργισμένοι οι ένοικοι
Μία απρόσμενη ανατροπή σημάδεψε την εβδομάδα των Ευχαριστιών για τους ενοίκους του διάσημου Πύγου Τραμπ στη Νέα Υόρκη. Το εμβληματικό κτίριο της Πέμπτης Λεωφόρου, γνωστό για τα υπερπολυτελή ρετιρέ και τους υψηλού προφίλ κατοίκους του, βρέθηκε ξαφνικά χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό.
Πηγή που μίλησε στο Page Six ανέφερε ότι σταμάτησαν να λειτουργούν το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα οι ένοικοι του ιστορικού ουρανοξύστη να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους για άλλα, γειτονικά - αλλά το ίδιο πολυτελή - καταλύματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ένοικοι ενημερώθηκαν για το πρόβλημα μέσω email στις 6 τα ξημερώματα, ενώ η θερμοκρασία μέσα στον Πύργο Τραμπ ήταν… πολική. Εκείνη την ημέρα, η μέγιστη θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη δεν ξεπερνούσε τους 9°C, με αποτέλεσμα το εσωτερικό του κτιρίου να είναι, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «πιο κρύο μέσα παρά έξω».
«Μπορείς να φανταστείς να πληρώνεις τόσα λεφτά για να ζεις σε αυτό που χθες έμοιαζε με φτηνό κατάλυμα, χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό για 24 ώρες;» είπε άλλη πηγή, σε έντονο και οργισμένο τόνο.
Οι «παγωμένοι πρόσφυγες της Πέμπτης Λεωφόρου», όπως τους αποκάλεσαν, φέρονται να κατευθύνθηκαν στο πολυτελές Aman New York — όπου η τιμή δωματίου φτάνει τα 3.650 δολάρια τη βραδιά — αλλά και στο Plaza Hotel, το οποίο, σε σύγκριση, έμοιαζε σχεδόν… οικονομική επιλογή με κόστος 1.960 δολάρια τη νύχτα.
Ευτυχώς για τους ενοίκους, οι παροχές επανήλθαν πλήρως μέσα σε 24 ώρες, επιτρέποντάς τους να επιστρέψουν στα θερμαινόμενα διαμερίσματά τους εγκαίρως για την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Ο Πύργος Τραμπ έχει υπάρξει κατοικία πολλών διάσημων προσωπικοτήτων κατά τις προηγούμενες δεκαετίες: Μπρους Γουίλις, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζόνι Κάρσον, Σοφία Λόρεν, Άλεξ Ροντρίγκεζ και ο ειδικός στο μάρκετινγκ Ντόνι Ντόιτς έχουν όλοι ζήσει εκεί.
Η Χίλαρι Κλίντον είχε κάποτε δανειστεί το διαμέρισμα του Σπίλμπεργκ ως βάση κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας στη Νέα Υόρκη, ενώ και ο Μάικλ Τζάκσον υπήρξε ενοικιαστής του κτιρίου.
Με στοιχεία από Page Six
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε τελικά στη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία
Η Ντανιέλα Σαντανκέ ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ υπογράμμισε ότι ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει»
Η νικήτρια φωτογραφία «Flying Rodent» αιχμαλώτισε τον νεαρό λύγκα σε μια μοναδική κυνηγετική στιγμή
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές αλλά χωρίς πλειοψηφία εδρών στο κοινοβούλιο
«Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ είναι υπερβολικές»
Η μητέρα της παρουσιάστριας του NBC παραμένει αγνοούμενη για πάνω από 50 ημέρες
Φορούσε μπλούζα με γραμμένη την λέξη «vendetta» και βιντεοσκόπησε την επίθεση
Η Τεχεράνη θεώρησε υπερβολικό το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου
Θα διαδεχθεί τον Τιμ Ντέιβι, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου
Η Άγκυρα προσπαθεί να τοποθετηθεί ως πιθανός μεσολαβητής
Αρχικά προβλέπεται εκεχειρία ενός μήνα - «Διαπραγματεύεστε με τον εαυτό σας», λέει η Τεχεράνη
«Μαζί, οι δύο χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία»
Το Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στον ευρύτερο φάκελο αποκαλύψεων
Τρεις δεκαετίες μετά την καταδίκη
Yπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συντονισμός
Το βίντεο καταγράφει τη συμπλοκή, η οποία αφήνει τον γείτονα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο
Ο Τραμπ ψήφισε με επιστολική ψήφο στις εκλογές της κομητείας Παλμ Μπιτς
O Αντρέα Ντελμάστρο διατηρούσε ποσοστό στα καταστήματα αυτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.