- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οικογένεια βρέθηκε σε λάθος χώρα και αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο πάτωμα αεροδρομίου
H πτήση είχε προορισμό την Κρήτη
Οικογένεια βρέθηκε σε λάθος χώρα και αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο πάτωμα αεροδρομίου
Μια βρετανική οικογένεια κατήγγειλε ότι αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στο πάτωμα αεροδρομίου στην Κροατία, έπειτα από αναγκαστική προσγείωση της πτήσης τους που είχε προορισμό την Κρήτη.
Ο Ντάρεν Ρέινι, 41 ετών, ταξίδευε με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους από το Λούτον προς το ελληνικό νησί, όταν το αεροπλάνο έκανε επείγουσα στάση στο αεροδρόμιο του Σπλιτ λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας μέλους του πληρώματος. Αρχικά, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα παραμείνουν στο αεροσκάφος μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Μετά από περίπου 90 λεπτά, τους ανακοινώθηκε ότι η πτήση δεν μπορούσε να συνεχιστεί και θα έπρεπε να διανυκτερεύσουν στην Κροατία.
Σύμφωνα με τον Ρέινι, υπήρχε αρχική υπόσχεση για παροχή καταλύματος, η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε. Όταν η οικογένεια βγήκε από τον τερματικό σταθμό, βρήκε τα καταστήματα κλειστά, χωρίς πρόσβαση σε φαγητό. Μη μπορώντας να καλύψουν τα έξοδα δύο δωματίων ξενοδοχείου, επέλεξαν να μείνουν στο αεροδρόμιο, στρώνοντας κουβέρτες στο «σκληρό και κρύο» πάτωμα.
«Τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο έδαφος κι εγώ έμεινα ξάγρυπνος όλη τη νύχτα παρακολουθώντας τις ενημερώσεις», περιέγραψε ο Βρετανός, τονίζοντας πως η ταλαιπωρία χάλασε την έναρξη των διακοπών τους στην Κρήτη. Η οικογένεια έφτασε τελικά στον προορισμό της το απόγευμα της επόμενης ημέρας, χάνοντας σχεδόν μία ολόκληρη ημέρα από το ταξίδι.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι αισθάνθηκε «εγκαταλελειμμένος» και εξέφρασε την αγανάκτησή του για την άρνηση αποζημίωσης, καθώς η αναγκαστική προσγείωση θεωρήθηκε «έκτακτο περιστατικό». Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και δεσμεύθηκε να επιστρέψει τα χρήματα για τη χαμένη διανυκτέρευση «ως ένδειξη καλής θέλησης».
Πηγή: Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αναμενόμενα αντίποινα του Ιράν και ο ρόλος της Ρωσίας
«Ήταν ένα ευγενικό και έξυπνο παιδί», δήλωσε πηγή στο Page Six
Σε περίπτωση αμερικανικής χερσαίας εισβολής το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο»
Η σκέψη δημιουργίας ενός διεθνούς «άξονα λογικής» αποκτά χαρακτήρα επείγοντος, λαμβάνοντας υπόψη το αδιέξοδο Τραμπ στο Ιράν
«Αν το πουν θα τους σκοτώσουν δικοί τους» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε τελικά στη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία
Η Ντανιέλα Σαντανκέ ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ υπογράμμισε ότι ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει»
Η νικήτρια φωτογραφία «Flying Rodent» αιχμαλώτισε τον νεαρό λύγκα σε μια μοναδική κυνηγετική στιγμή
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές αλλά χωρίς πλειοψηφία εδρών στο κοινοβούλιο
«Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ είναι υπερβολικές»
Η μητέρα της παρουσιάστριας του NBC παραμένει αγνοούμενη για πάνω από 50 ημέρες
Φορούσε μπλούζα με γραμμένη την λέξη «vendetta» και βιντεοσκόπησε την επίθεση
Η Τεχεράνη θεώρησε υπερβολικό το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου
Θα διαδεχθεί τον Τιμ Ντέιβι, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου
Η Άγκυρα προσπαθεί να τοποθετηθεί ως πιθανός μεσολαβητής
Αρχικά προβλέπεται εκεχειρία ενός μήνα - «Διαπραγματεύεστε με τον εαυτό σας», λέει η Τεχεράνη
«Μαζί, οι δύο χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία»
Το Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στον ευρύτερο φάκελο αποκαλύψεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.