- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νιού Τζέρσεϊ: Καθηγήτρια ομολόγησε σεξουαλική κακοποίηση δύο εφήβων μαθητών
Παραιτήθηκε λίγες ημέρες πριν της περάσουν χειροπέδες - Δήλωσε ένοχη
Πρώην καθηγήτρια στο Νιού Τζέρσεϊ παραδέχεται σεξουαλική κακοποίηση δύο εφήβων μαθητών - Αντιμετωπίζει φυλάκιση και ισόβια επιτήρηση.
Μια καθηγήτρια από το Νιου Τζέρσεϊ ομολόγησε ότι προέβη σε σεξουαλική κακοποίηση δύο μαθητών της, ξεκινώντας από το 2017.
Η Τζούλι Ριζιτέλο, 37 ετών, πρώην καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο του Γουόλ Τάουνσιπ, δήλωσε ένοχη την περασμένη εβδομάδα για δύο κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης δεύτερου βαθμού, σύμφωνα με το Γραφείο Εισαγγελέα της κομητείας Μόνμουθ.
Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι θα ζητήσουν ποινή φυλάκισης 10 ετών και υποχρεωτική καταγραφή ως σεξουαλική παραβάτη, αφού οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πράξεις της με τους μαθητές έλαβαν χώρα σε τρεις συνοικίες της πολιτείας Γκάρντεν Στέιτ.
«Οι ενέργειες αυτής της πρώην καθηγήτριας αποτελούν προδοσία και κατάχρηση εμπιστοσύνης, όχι μόνο για τα θύματα, αλλά και για ολόκληρη τη σχολική κοινότητα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γουόλ Τάουνσιπ, Σον Ο'Χάλοραν, στην εφημερίδα Coast Star.
«Επαινώ το θάρρος εκείνων που βγήκαν μπροστά και την αφοσίωση των αστυνομικών μας και των συνεργαζόμενων υπηρεσιών για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση. Η προστασία των νέων μας είναι μεταξύ των υψηλότερων προτεραιοτήτων μας».
Η ατιμασμένη παιδαγωγός συνελήφθη το περασμένο καλοκαίρι, αφού οι αρχές δήλωσαν ότι αυτή και ένας 18χρονος μαθητής είχαν πολλαπλές σεξουαλικές επαφές μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2024 - μεταξύ άλλων και στο αυτοκίνητο του θύματος, σύμφωνα με τα έγγραφα της κατηγορίας που απέκτησε το NJ.com.
Οι αρχές δήλωσαν ότι έστειλε στον έφηβο γυμνές φωτογραφίες και οι δύο τους αντάλλαξαν «πολυάριθμα» σεξουαλικά μηνύματα, ενώ συναντήθηκαν επίσης στις συνοικίες Μπρικ, Μπέλμαρ και Γουόλ.
Μετά την σοκαριστική σύλληψή της στις 3 Ιουλίου 2024, η Ριζιτέλο κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο μαθητή πολλές φορές μεταξύ 2017 και 2018.
Η πρώην καθηγήτρια, η οποία παραιτήθηκε λίγες ημέρες πριν της περάσουν χειροπέδες, δίδασκε Αγγλικά στην ένατη τάξη και προετοιμασία για τις εξετάσεις SAT στο Λύκειο του Γουόλ, σύμφωνα με την πλέον διαγραμμένη σελίδα του προφίλ της στο σχολείο.
Η κάτοικος του Μπρικ είχε προσληφθεί από τα Δημόσια Σχολεία του Γουόλ Τάουνσιπ το 2013, και λάμβανε μισθό 62.000 δολάρια, σύμφωνα με τα αρχεία του κρατικού συνταξιοδοτικού συστήματος.
Εκτός από τη φυλάκιση, η Ριζιτέλο αντιμετωπίζει ισόβια επιτήρηση με αναστολή και μπορεί να της απαγορευτεί να κατέχει δημόσιο αξίωμα, δήλωσαν οι εισαγγελείς.
Η καταδίκη της θα ανακοινωθεί στις 9 Ιανουαρίου 2026.
(Πηγή: New York Post)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκρηξη κοντά στην ίσαλο γραμμή σε δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Νήσων Μάρσαλ ανοιχτά του Ομάν
Ο Αμερικανός πρόεδρος συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο εν μέσω έντασης με την Τεχεράνη
Οι παρευρισκόμενοι απομακρύνθηκαν αιφνιδιασμένοι
Οργή για την British Airways
Θεωρείται η ανώτατη διάκριση στη γαλλική ξενοδοχειακή βιομηχανία
Oι μώλωπες στο χέρι αποδόθηκαν στις... συνεχείς χειραψίες
Άλλος ένας 60χρονος άνδρας πνίγηκε ενώ επιχειρούσε να βοηθήσει συμπολίτες του που κινδύνευαν
Ζήτησε μάλιστα αποζημίωση ύψους 2.700 ευρώ για «οικονομική ζημιά και ψυχική ταλαιπωρία»
Θύτης ο πρώην σύντροφός της
Προειδοποίηση προς το Κίεβο μετά την επίθεση σε φοιτητική εστία στο Σταρομπίλσκ
Πρόκειται για την έκτη γυναίκα που εκτελείτε στο Ιράν από τον Ιανουάριο
Η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο χωρίς κατηγορίες - Η Μόσχα καταγγέλλει πολιτική σκοπιμότητα
Το παιδί κατάφερε να απομακρυνθεί και ενημέρωσε αμέσως τους γονείς του
Σφοδρή κριτική για την κατάσταση της οικονομίας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στη χώρα
Η συγκεκριμένη ομάδα έχει πλούσιο παρελθόν στις μεταμφιέσεις
Η απόφαση έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στα social media
Η υπόθεση αφορά τις διαδοχικές επιθέσεις εις βάρος δύο μαθητριών στην Βρετανία
Η καταγγελία έγινε όταν ο ιδιοκτήτης έλαβε μήνυμα μέσω της πλατφόρμας
Πάνω από 1.000 τοπικοί καλλιεργητές και κάτοικοι συνεργάστηκαν για αυτό το ρεκόρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.