- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τραμπ επιμένει ότι δεν σκιτσάρει αλλά τα σκίτσα του έχουν πουληθεί σε δημοπρασίες
Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή την υπόθεση Έπσταιν
Ο Τραμπ επιμένει ότι δεν σκιτσάρει αλλά τα σκίτσα του έχουν πουληθεί σε δημοπρασίες
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει δημοσίως αρνηθεί ότι ζωγραφίζει, αλλά πολλά σκίτσα του έχουν πωληθεί σε δημοπρασίες τα τελευταία χρόνια, πολλά από τα οποία χρονολογούνται από την εποχή που ήταν επιχειρηματίας ακινήτων στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times την Παρασκευή.
Σχέδια που αποδίδονται στον Τραμπ, συνήθως απλά αστικά τοπία ή ορόσημα ζωγραφισμένα με μαύρο μαρκαδόρο και υπογεγραμμένα με το όνομά του, δωρίστηκαν σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και έχουν αποφέρει χιλιάδες δολάρια σε μεταγενέστερες πωλήσεις, πρόσθεσε η εφημερίδα.
«Δεν ζωγραφίζω», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social αυτή την εβδομάδα, αμφισβητώντας ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal σχετικά με μια ευχετήρια κάρτα για τα γενέθλια του αποθανόντος χρηματοδότη και σεξουαλικού εγκληματία Τζέφρι Έπσταϊν το 2003, η οποία έφερε το όνομα του Τραμπ και περιείχε ένα σεξουαλικά υπονοούμενο σχέδιο.
Την Παρασκευή, ο Τραμπ μήνυσε την εφημερίδα και τους ιδιοκτήτες της, συμπεριλαμβανομένου του Ρούπερτ Μέρντοχ, ζητώντας τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για το άρθρο.
Ωστόσο, στο βιβλίο του «Trump Never Give Up: How I Turned My Biggest Challenges Into Success» (Ο Τραμπ δεν τα παρατάει ποτέ: Πώς μετέτρεψα τις μεγαλύτερες προκλήσεις μου σε επιτυχία) που εκδόθηκε το 2008, ο Τραμπ αναγνώριζει ότι σκιτσάρει.
«Μου παίρνει λίγα λεπτά να ζωγραφίσω κάτι, στην περίπτωσή μου, συνήθως ένα κτίριο ή ένα αστικό τοπίο με ουρανοξύστες, και μετά να υπογράψω το όνομά μου, αλλά αυτό συγκεντρώνει χιλιάδες δολάρια για να βοηθήσει τους πεινασμένους στη Νέα Υόρκη», έγραψε.
Την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Στίβεν Τσέουνγκ απέρριψε το άρθρο και κάθε υπόνοια ότι τα σχέδια του Τραμπ μοιάζουν με αυτό που περιγράφει η εφημερίδα. «Όπως είπε ο πρόεδρος, η Wall Street Journal δημοσίευσε ψευδείς ειδήσεις και ο ίδιος δεν ζωγραφίζει πράγματα όπως αυτά που περιγράφει το μέσο», δήλωσε ο Τσενγκ σε ανακοίνωση.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αν το πουν θα τους σκοτώσουν δικοί τους» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε τελικά στη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία
Η Ντανιέλα Σαντανκέ ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ υπογράμμισε ότι ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει»
Η νικήτρια φωτογραφία «Flying Rodent» αιχμαλώτισε τον νεαρό λύγκα σε μια μοναδική κυνηγετική στιγμή
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα έλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές αλλά χωρίς πλειοψηφία εδρών στο κοινοβούλιο
«Οι απαιτήσεις των ΗΠΑ είναι υπερβολικές»
Η μητέρα της παρουσιάστριας του NBC παραμένει αγνοούμενη για πάνω από 50 ημέρες
Φορούσε μπλούζα με γραμμένη την λέξη «vendetta» και βιντεοσκόπησε την επίθεση
Η Τεχεράνη θεώρησε υπερβολικό το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου
Θα διαδεχθεί τον Τιμ Ντέιβι, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου
Η Άγκυρα προσπαθεί να τοποθετηθεί ως πιθανός μεσολαβητής
Αρχικά προβλέπεται εκεχειρία ενός μήνα - «Διαπραγματεύεστε με τον εαυτό σας», λέει η Τεχεράνη
«Μαζί, οι δύο χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία»
Το Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στον ευρύτερο φάκελο αποκαλύψεων
Τρεις δεκαετίες μετά την καταδίκη
Yπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συντονισμός
Το βίντεο καταγράφει τη συμπλοκή, η οποία αφήνει τον γείτονα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο
Ο Τραμπ ψήφισε με επιστολική ψήφο στις εκλογές της κομητείας Παλμ Μπιτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.