- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι απαντάει η Μελάνια Τραμπ στις θεωρίες συνωμοσίας για τον γιο της, Μπάρον και το Χάρβαρντ
Εν μέσω «πολέμου» μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του ιστορικού πανεπιστημίου
«Ο Μπάρον δεν έκανε αίτηση για το Χάρβαρντ και κάθε άλλος ισχυρισμός είναι τελείως ψευδής», δήλωσε εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ αντέδρασε στις θεωρίες συνωμοσίας για τον γιο της Μπάρον και το Χάρβαρντ στη σκιά των ποινών που έχει επιβάλει στο ιστορικό πανεπιστήμιο ο πρόεδρος των ΗΠΑ και σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, η ενόχληση της Μελάνια Τραμπ για το Χάρβαρντ υποτίθεται ότι οφείλεται στο ότι ο Μπάρον έκανε αίτηση για να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο αλλά αυτή απορρίφθηκε.
«Ο Μπάρον δεν έκανε αίτηση για το Χάρβαρντ και κάθε ισχυρισμός ότι ο ίδιος ή κάποιος άλλος το έκανε εξ ονόματός του, είναι τελείως ψευδής» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Νίκολας Κλέμενς.
Σημειώνεται ότι ο Μπάρον Τραμπ ολοκλήρωσε νωρίτερα τον Μάιο την πρώτη του χρονιά στο New York University αφού αποφοίτησε από την Oxbridge Academy την άνοιξη του 2024.
Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο για τον γιο του, είχε πει για τον Μπάρον ότι «έχει μια απίστευτη κλίση προς την τεχνολογία» και ότι «είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος», ενώ στην New York Post είχε δηλώσει ότι ήταν αρκετά τα πανεπιστήμια που πρόσφεραν θέση στον γιο του χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει ποια ήταν αυτά.
Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται να δώσει εντολή στις υπηρεσίες της να προχωρήσουν στην ακύρωση συμβάσεων συνολικού ύψους περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
Η νέα αυτή ενέργεια ήρθε να προστεθεί στις πρόσφατες περικοπές συνολικού ύψους 2,65 δισ. δολαρίων στη χρηματοδότηση του πανεπιστημίου, σύμφωνα με τους New York Times, που αποκάλυψαν τα σχέδια του Λευκού Οίκου.
Η κυβέρνηση Τραμπ κατηγορεί το πανεπιστήμιο ότι αντιστέκεται στις απαιτήσεις για έλεγχο ιδεολογικής ποικιλομορφίας στις σχολές, αλλά και για την παράδοση πλήρων φακέλων συμπεριφοράς ξένων φοιτητών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απομάκρυνση των κατοίκων από αρκετά χωριά για λόγους ασφαλείας
Η αμερικανική πλευρά αποδίδει τις επιθέσεις στην παραβίαση μνημονίου συνεννόησης από την Τεχεράνη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την όλη κατάσταση «ειλικρινά, ντροπιαστική»
Η αντιπαράθεση αναδεικνύει και τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις για τη συνέχιση του πολέμου
Η ποιότητα του αέρα σε μεγάλες περιοχές της Βόρειας Αμερικής θεωρείται «επικίνδυνη»
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από συνωστισμό πέρυσι
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε ένα κατάστημα «In-N-Out Burger»
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου οξύνει τη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη
Πολλοί φοιτητές κάνουν κατάχρηση της διαμονής τους στις ΗΠΑ, μένοντας στη χώρα για επιπλέον χρόνια
Σε κλοιό πολέμου η Μέση Ανατολή μετά από έξι ημέρες συγκρούσεων
Ποτάμια της χώρας έχουν ιστορικά χαμηλά επίπεδα νερού και δεν έχει βρέξει σχεδόν καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες
Η μόδα αποτελούσε μία από τις μεγάλες της αγάπες
Ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί τη σύζυγό του
Η σύζυγος και η κόρη του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα
Η σχετική νομοθεσία προβλέπει ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως ένα έτος
Δύο μοτοσυκλέτες, ένα ΙΧ κι ένα τροχόσπιτο ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο
Το χρονικό της υπόθεσης
Η υποχώρηση του ενδιαφέροντος και οι αποτυχημένες προσπάθειες επίλυσης
Στο στόχαστρο οι αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Τα δεδομένα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής και της αμυντικής πολιτικής της Τουρκίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.