- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Κιμ Καρντάσιαν: «Ούρλιαζε και νόμιζα ότι τη βίασαν» - Όσα αποκάλυψε η στυλίστριά της για τη ληστεία στο Παρίσι
Είχαν κλαπεί κοσμήματα αξίας άνω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων - Σήμερα καταθέτει και η ινφλουένσερ


Κιμ Καρντάσιαν: Όσα αποκάλυψε η στυλίστριά της για τη ληστεία στο Παρίσι - Ποιοι κατηγορούνται για την ενορχήστρωση της κλοπής
Η στυλίστρια Σιμόν Χάρους δήλωσε στο δικαστήριο ότι τη νύχτα που λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι ξύπνησε από τις κραυγές τρόμου της Αμερικανίδας σταρ και φοβήθηκε ότι την είχαν «βιάσει ή κακοποιήσει».
Φορώντας μαύρο σακάκι και ένα τεράστιο χρυσό κολιέ, η 45χρονη Σιμόν Χάρους μίλησε στον δικαστή, στην αίθουσα Voltaire του ποινικού δικαστηρίου του Παρισιού μέσω διερμηνέα, περιγράφοντας τη ληστεία που έλαβε χώρα στη γαλλική πρωτεύουσα πριν από σχεδόν μια δεκαετία.
Η Σιμόν Χάρους η οποία ισχυρίστηκε ότι εργάζεται για την Κιμ Καρντάσιαν εδώ και πολλά χρόνια και είναι φίλη μαζί της από τα 12 της χρόνια, είπε στο δικαστήριο ότι ξύπνησε από «έναν ήχο που δεν είχα ακούσει ποτέ από την Κιμ... Ήταν τρόμος».
«Πάρτε τα όλα. Πρέπει να ζήσω’»: Η αντίδραση της Καρντάσιαν μπροστά στους ληστές
Αν και κοιμόταν σε ξεχωριστό διαμέρισμα, σε διαφορετικό όροφο από την Κιμ, η στυλίστρια είπε: «Αυτό που άκουσα συγκεκριμένα ήταν η Κιμ να λέει, ‘’Έχω μωρά και πρέπει να ζήσω’’. Αυτό έλεγε συνέχεια... ‘’Πάρτε τα όλα. Πρέπει να ζήσω’’».
Είπε στον δικαστή: «Όταν συνειδητοποίησα ότι κάτι τρομερό συνέβαινε στον επάνω όροφο και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν φίλοι[στο δωμάτιο της Κιμ άρχισα να ψάχνω για το τηλέφωνό μου και άρχισα να ψάχνω για κάτι που θα βοηθούσε να σωθεί η δική μου και της Κιμ η ζωή».
A-list celebrity Kim Kardashian is to testify in a Paris court on Tuesday, an eagerly awaited appearance nearly a decade after masked men robbed her at gunpoint of millions of dollars of jewellery during the French capital's fashion week. https://t.co/V4ppEN8oiA pic.twitter.com/9ALkOMsX6K
— AFP News Agency (@AFP) May 13, 2025
Η περιγραφή της είναι ανατριχιαστική. Κλειδώθηκε στο μπάνιο και κρυβόταν στο ντους της, όπου τηλεφώνησε στην αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κόρτνει, και έστειλε μήνυμα στον φρουρό ασφαλείας της, Pascal Duvier, λέγοντάς τους: «Κάτι δεν πάει καλά... Η Κιμ είναι επάνω με άνδρες και χρειαζόμαστε βοήθεια».
«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να έχει βιαστεί ή να έχει κακοποιηθεί»
Λίγα λεπτά αργότερα, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο δωμάτιό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είδα τη φίλη μου με τα πόδια της δεμένα με ταινία και μια πολύ ελαφριά ρόμπα χωρίς τίποτα από κάτω, και όλα ανακατεμένα. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να έχει βιαστεί ή να έχει κακοποιηθεί».
Η στυλίστριά της της αφαίρεσε την ταινία από τα πόδια, αλλά η φίλη της ήταν «εκτός εαυτού», προσθέτοντας: «Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Φώναζε: "Πρέπει να βγούμε έξω, τι θα κάνουμε αν επιστρέψουν; Πρέπει να πηδήξουμε από τον πρώτο όροφο, πρέπει να βγούμε έξω».
BREAKING: Kim Kardashian's stylist Simone Harouche gives evidence in Paris robbery trial
— Sky News (@SkyNews) May 13, 2025
Latest ⬇️https://t.co/GPNPsi7b59
Περιγράφοντας την Κιμ Καρντάσιαν επισήμανε ότι η σταρ ήταν σε σοκ, ενώ περίμεναν βοήθεια μετά τη ληστεία και συνέχισε περιγράφοντας τη σκηνή ως… χαοτική. Λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν η ίδια ή η Κιμ Καρντάσιαν πίστευαν τότε ότι το να φοράει και να μοιράζεται εικόνες με τόσο ακριβά κοσμήματα θα αποτελούσε κίνδυνο, η Σιμόν Χάρους είπε: «Το γεγονός ότι μια γυναίκα φοράει κοσμήματα δεν την κάνει στόχο. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή μια γυναίκα φοράει κοντή φούστα της αξίζει να τη βιάσουν».
Μετά τη ληστεία, η Σιμόν Χάρους ανέφερε ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά της, καθώς η εμπειρία αυτή «με έκανε να φοβάμαι όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν σε διασημότητες και να βρίσκομαι κοντά τους». Ερωτηθείσα σχετικά με το τι περιμένει να προκύψει από τη δίκη, η ίδια πρόσθεσε: «Θέλω απλώς να αποδοθεί δικαιοσύνη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντίδραση της Τεχεράνης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο
Tης χρωστάει περισσότερες από 837.000 λίρες
«Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία»
Το σκυλάκι της επέζησε από θαύμα
Η αξία υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια
Ο Τούρκος πρόεδρος είχε πει σε ομιλία του ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός «έχει ξεπεράσει από καιρό τον Αδόλφο Χίτλερ»
Πώς οι μεγάλες εταιρείες αναδιπλώνονται στα ζητήματα διαφορετικότητας και ένταξης υπό την πίεση ενός εχθρικού πολιτικού κλίματος
Ο Λίαμ Όγκ Ο’ Άναϊ αμφισβητεί τη νομιμότητα της υπόθεσης - Πλήθος θαυμαστών έξω από το δικαστήριο
Οι αστυνομικοί φέρονται να διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση - Αναζητείται το άτομο που τράβηξε το βίντεο
Είχαν κλέψει τεθωρακισμένο φορτηγό
H διαδικασία ξεκίνησε εδώ και έναν μήνα
«Η Τεχεράνη θα απαντήσει αποφασιστικά εάν οι ΗΠΑ έχουν άμεση εμπλοκή στα ισραηλινά πλήγματα» απαντάει το Ιράν
Το νέο challenge, το πολιτικό ζήτημα και ο προβληματισμός για όσα διοργανώνει η συγκεκριμένη
Νέα κόντρα για τις πολιτικές ελέγχου περιεχομένου στα social media
Τελευταία προστέθηκαν 50.000 τροχοφόρα
Περιστατικό που προφανώς έγινε viral
Δευτερόλεπτα μετά την απογείωση ένα σήμα κινδύνου εκπέμφθηκε από το πιλοτήριο
Συνεχίζει τη σταδιακή επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα - Τι ανακοίνωσε το παλάτι
Η Κομισιόν εντείνει την πίεση στον κινεζικό κολοσσό για την ασφάλεια των καταναλωτών
Κατηγορίες για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα - Υποστηρίζει πως εκπλήρωνε το καθήκον της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.