Κοσμος

Καναδάς: Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Τορόντο – Κλειστός ο διάδρομος προσγείωσης

Σοβαρός τραυματισμός ενός ατόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
αεροπλανο, αεροδρομιο
© Unsplash/Juan Ortiz/Αρχείο

Συναγερμός στο Τορόντο: Έκλεισε αεροδρόμιο – Αναφορές για πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Pearson» του Τορόντο του Καναδά, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί στον Τερματικό Σταθμό 1, με ένα άτομο να δέχεται καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επί τόπου.

Σύμφωνα με την καναδική υπηρεσία Peel Paramedics, οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά τις 7 π.μ. (τοπική ώρα) και «ανταποκρίνονται ενεργά» στο περιστατικό.

Η Αστυνομία του Οντάριο έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο 409 προς τον Τερματικό 1, επικαλούμενη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, και συνέστησε στους οδηγούς να αποφύγουν την περιοχή.

«Ισχυρή αστυνομική παρουσία, κλειστοί δρόμοι στη γύρω περιοχή. Ταξιδιώτης μου λέει ότι δεκάδες αστυνομικοί σταμάτησαν στο σημείο», αναφέρει δημοσιογράφος τοπικού ΜΜΕ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.