- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το πολύ προσωπικό δώρο που έκανε ο Πούτιν στον Τραμπ
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ποιο πραγματικά ήταν αυτό
Το πολύ προσωπικό δώρο που έκανε ο Πούτιν στον Τραμπ - Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ποιο πραγματικά ήταν αυτό
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ένα «πολύ προσωπικό δώρο», δίνοντάς το στον απεσταλμένο του Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δεν είπε τι ήταν το δώρο, αλλά σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γουίτκοφ είπε ότι πρόκειται για πορτραίτο του Τραμπ που ζωγράφισε ένας Ρώσος επιφανής καλλιτέχνης.
Ο Πεσκόφ τόνισε ότι δεν θα δοθούν περαιτέρω επίσημες πληροφορίες για το δώρο, καθώς αυτό ήταν προσωπικού χαρακτήρα, εκτός αν ο Πούτιν αποφασίσει να δώσει ο ίδιος περισσότερες λεπτομέρειες.
Όταν ο Πούτιν προσευχήθηκε για τον Τραμπ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στον ακροδεξιό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, ο Γουίτκοφ δήλωσε ότι ο Πούτιν του είπε κατά τη συνάντησή τους πριν περίπου δέκα μέρες ότι προσευχήθηκε για τον Τραμπ όταν ο τελευταίος γλίτωσε για μερικά εκατοστά από απόπειρα δολοφονίας του σε προεκλογική εμφάνιση του τον Ιούλιο του 2024.
Ο Πούτιν «μου αφηγήθηκε μια ιστορία… για το πώς όταν ο πρόεδρος πυροβολήθηκε, πήγε στην τοπική του εκκλησία και συναντήθηκε με τον ιερέα του και προσευχήθηκε για τον πρόεδρο», είπε ο Γουίτκοφ. Ο Πούτιν το έκανε «όχι επειδή... (ο Τραμπ) ενδεχομένως να γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά επειδή είχε φιλία μαζί του και προσευχόταν για τον φίλο του».
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι υπάρχει επιθυμία και ετοιμότητα τόσο στη Ρωσία όσο και στις ΗΠΑ να σημειωθεί πρόοδος στην πορεία προς μια ειρηνική επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία.
Αυτό αφορά διάφορες πτυχές, που θα συζητηθούν στις διαπραγματεύσεις στο Ριάντ μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών εκπροσώπων, είπε.
Οι συνομιλίες, όπως ανέφερε, επικεντρώνονται στην ασφάλεια της ναυτιλίας στη Μαύρη Θάλασσα, ειδικά για τις ουκρανικές μεταφορές σιτηρών. Η Ρωσία ακύρωσε την προηγούμενη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας με την αιτιολογία ότι παραβιάζονταν τα συμφέροντά της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρωθυπουργός της Δανίας ήξερε τι να απαντήσει όταν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η εξωτερική της εμφάνιση
Κύματα ζέστης κόστισαν χιλιάδες ζωές σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία
Τι σηματοδοτεί η αλλαγή στρατηγικής απέναντι στην Τεχεράνη
Το σκληρό βίντεο από την εκτέλεσή του
Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση
Μέχρι το 2030, ένας στους τέσσερις κατοίκους της αναμένεται να είναι άνω των 65 ετών
Το project εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περίπου 22.000 θέσεις εργασίας
Kανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό
Το ζευγάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τις παράνομες αναρριχήσεις
Μήνυμα για κυρώσεις σε όσους συμμαχούν με την Τεχεράνη έστειλε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
To μεσαιωνικό καθεστώς έχει επιβάλει αποκλεισμό από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι το Ιράν είχε βάλει στο στόχαστρο έναν από τους γιους του
Στρατολογούνται μέσω social media και χτυπούν όπου βλέπουν μεγάλο κέρδος
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομικής πίεσης στην Τεχεράνη
Η συζήτηση με αφορμή το Final Fantasy
Τι ισχύει για τα ακουστικά και τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης
Προσφέρονται 10 εκατ. δολάρια για τον «βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.