- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ζελένσκι διαβεβαιώνει ότι οι Ουκρανοί πολεμούν ακόμη στο Κουρσκ
Αρνείται ότι κινδυνεύουν με περικύκλωση από τους Ρώσους οι δυνάμεις του Κιέβου
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Οι Ουκρανοί πολεμούν ακόμη στο Κουρσκ, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της χώρας - Ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στα σύνορα της επαρχίας Σούμι
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διαβεβαίωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του Κιέβου εξακολουθούν να μάχονται στην περιοχή του Κουρσκ και ότι δεν κινδυνεύουν με περικύκλωση.
Στην ανάρτησή του σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε ότι η κατάσταση στην ουκρανική πόλη Ποκρόφσκ έχει σταθεροποιηθεί.
Ο Ζελένσκι σημείωσε ωστόσο ότι ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στα σύνορα της επαρχίας Σούμι, στη βορειοανατολική Ουκρανία.
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ανακατέλαβε άλλους δύο οικισμούς στην περιφέρεια του Κουρσκ
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν τα χωριά Ρουμπανσίνα και Ζαολεσένκα στην περιφέρεια του Κουρσκ στη δυτική Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η Ρωσία έχει εντείνει την προώθησή της για την εκδίωξη των ουκρανικών δυνάμεων από την περιφέρεια του Κουρσκ, όπου αυτές είχαν καταλάβει περίπου 100 οικισμούς κατά την αιφνίδια διασυνοριακή επίθεση που εξαπέλυσαν στο ρωσικό έδαφος τον περασμένο Αύγουστο.
Ουκρανία: Κατέρριψε 130 ρωσικά drones που εκτοξεύτηκαν στη διάρκεια της νύχτας
Τα αντιαεροπορικά συστήματα της Ουκρανίας κατέρριψαν 130 από τα 178 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) που εξαπέλυσε η Ρωσία εναντίον της ουκρανικής επικράτειας σε επίθεσή της στη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε σήμερα η πολεμική αεροπορία του Κιέβου.
Η ίδια πρόσθεσε ότι "χάθηκαν τα ίχνη" άλλων 38 μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, πιθανόν λόγω της ενεργοποίησης συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ σημείωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίσης δύο βαλλιστικούς πυραύλους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.