- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο Μακρόν απέκλεισε την αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Ανοιχτό ωστόσο το ενδεχόμενο ειρηνευτικής επιχείρησης υπό τις εντολές του ΟΗΕ
«Η Γαλλία δεν προετοιμάζεται να στείλει χερσαία στρατεύματα που θα εμπλακούν σε σύγκρουση, στο μέτωπο», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την κοινή γνώμη σχετικά με κινδύνους που ενδεχομένως συνεπάγεται μια τέτοια αποστολή.
«Η Γαλλία δεν προετοιμάζεται να στείλει χερσαία στρατεύματα που θα εμπλακούν σε σύγκρουση, στο μέτωπο», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του στον περιφερειακό ημερήσιο τύπο.
Μεταξύ των λύσεων για την παροχή εγγυήσεων ασφάλειας στο Κίεβο στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Μόσχα, θα ήταν ωστόσο δυνατό να «σταλούν ειδικοί ή ακόμη και στρατεύματα για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, εκτός οποιασδήποτε ζώνης σύγκρουσης, ώστε να ανακουφίσουν τους Ουκρανούς και να κάνουν πράξη την αλληλεγγύη. Αυτό σκεφτόμαστε με τους Βρετανούς», είπε ο Μακρόν.
Ο Μακρόν επίσης ανέφερε το ενδεχόμενο «να αποφασιστεί ως μέρος των διαπραγματεύσεων η ύπαρξη, υπό την εντολή των Ηνωμένων Εθνών, μιας ειρηνευτικής επιχείρησης, η οποία θα αναπτυχθεί κατά μήκος της πρώτης γραμμής».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεχνικό πρόβλημα ή πολιτική απόφαση
Τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο
Είχε προηγηθεί λεηλασία στην επιχείρηση
«Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας
Δείτε τις εικόνες από τις λεηλασίες
Εικόνες χάους σε Παρίσι, Λιμόζ και Μασσαλία
Ποιο είναι το πιο άμεσο μέτωπο για την Ευρώπη
Περισσότεροι από 197 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις πανεθνικές διαδηλώσεις
Έβαζε μπογιά σε φαγητά για να δείχνουν πιο όμορφα
Στο Παρίσι «ολόκληροι δρόμοι καταστράφηκαν», δηλώνει ο δήμαρχος
Δεκάδες καταστήματα λεηλατήθηκαν στο κέντρο της πόλης Μασσαλίας
Έρευνα για τα κίνητρα του 16χρονου δράστη
Διαδηλωτής φέρεται να έχασε το χέρι του σε πορεία κοντά στη Λυών
Την ώρα που στη χώρα εντείνονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας και επιστρέφουν τα «Κίτρινα Γιλέκα»
Πληροφορίες ότι θα ευλογήσει αύριο το πλήθος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Ο Ντίτερς δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο συνομιλεί με τον Τζόναθαν Κονσταντίν, επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος των Republicans Overseas
Δεν παραιτείται ο Ράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.