Ανακρίθηκε η Τουρκάλα ηθοποιός Μελίσα Σοζέν ως ύποπτη για τρομοκρατία
Είχε τον ρόλο Κούρδισας πολεμίστριας σε γαλλική σειρά το 2017


Η ηθοποιός Μελίσα Σοζέν ανακρίθηκε για «τρομοκρατία» λόγω ρόλου σε γαλλική σειρά το 2017
Η Τουρκάλα ηθοποιός Μελίσα Σοζέν ανακρίθηκε από την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, ως ύποπτη ότι «προώθησε τρομοκρατική προπαγάνδα» σε μια γαλλική τηλεοπτική σειρά κατασκοπείας το 2017.

Η 39χρονη ηθοποιός συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά της Γαλλίας «Le Bureau des Légendes» στην τρίτη σεζόν όπου στο ρόλο της πολεμούσε ισλαμιστές μαχητές.
Τους τελευταίους μήνες η Μελίσα Σοζέν είχε στοχοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή ως «Εσρίν» στη σειρά φορούσε μια στολή που θεωρείται παρόμοια με αυτή της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG που εδρεύει στη Συρία.
Η Σοζέν φέρεται να έδωσε κατάθεση στην αστυνομία κατά την επιστροφή της στην Τουρκία από το εξωτερικό, αλλά δεν συνελήφθη, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DHA.
Η ίδια φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε ότι το κοστούμι που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά έμοιαζε με αυτό της τρομοκρατικής ομάδας και ότι το «The Bureau» δεν προβλήθηκε στην Τουρκία ούτως ή άλλως.
Όταν δέχθηκε πυρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Αύγουστο, η Σοζέν ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και ότι η σειρά δεν ήταν ένα κρυφό έργο, αλλά μια άκρως δημοφιλής γαλλική αστυνομική σειρά.

Η ηθοποιός είπε ότι από τα 25 χρόνια εμπειρίας της έχει καταφέρει να κρατάει άμυνες απέναντι σε τέτοια σχόλια.
Η καριέρα της ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά κέρδισε διεθνή αναγνώριση για την ταινία «Winter Sleep», η οποία κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες το 2014.

Η γαλλική σειρά «Le Bureau des Légendes», στην οποία συμμετείχε η Σοζέν, παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας μονάδας των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην εκπαίδευση και την ενσωμάτωση πρακτόρων στο εξωτερικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον θάνατο του Σλόμο Μανσούρ ανακοίνωσαν οι IDF και το κιμπούτς που έμενε
Είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά λίγες ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό
Το συμβάν έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Καμία περαιτέρω παράταση της εκεχειρίας
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν
Στους χάρτες της Apple ωστόσο το όνομα παραμένει το ίδιο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει τον εμπορικό πόλεμο
Μοίρασμα των σφαιρών επιρροής, διαίρεση της Γερμανίας, προσαγωγές των Ναζί σε δίκες
«Ο εχθρός εξαπέλυσε τη νύχτα επίθεση στις υποδομές μας», δήλωσε το Υπουργείο Ενέργειας
Σε φάση επικίνδυνης εμπλοκής εισέρχεται η συμφωνία 20 ημέρες μετά την εφαρμογή της
Μετά τη συμφωνία τον Ιανουάριο μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του προέδρου Μαδούρο
«Επιστρέφουμε στα πλαστικά», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται σε διαμάχη με τον Σαμ Άλτμαν
Κατά τον έλεγχο ρουτίνας
Η γυναίκα από την Ουκρανία αναζητούσε βοήθεια και διερμηνέα
Συνεδριάζει εκτάκτως το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ
Ο Έριον Βελίαϊ θεωρείται προσκείμενος στον πρωθυπουργό Έντι Ράμα
Το καθεστώς διατηρεί ελάχιστες επαφές με τον δυτικό κόσμο
Kατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης
«Σκληρό πόκερ» της Μόσχας με τον Τραμπ - Ακλόνητη η θέση του Κρεμλίνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.