Diddy: «Είσαι δαίμονας» - Πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για εξαναγκασμό σε μη συναινετική σεξουαλική πράξη
Όσα αποκαλύπτονται στη νέα σειρά του Investigation Discovery, «The Fall of Diddy»


Diddy: «Είσαι δαίμονας»: Πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για εξαναγκασμό σε μη συναινετική σεξουαλική πράξη
Η πρώην σύντροφος του Diddy - Σον Κομπς, Κατ Πάσιον, μίλησε δημόσια για τη δική της εμπειρία με τον ράπερ, υποστηρίζοντας ότι κάποτε την ανάγκασε σε μια μη συναινετική σεξουαλική πράξη και στη συνέχεια την απείλησε.
Το μοντέλο - που γνώρισε για πρώτη φορά τον Diddy το 2013 και άρχισε να βγαίνει μαζί του μετά τον χωρισμό του από την Casandra «Cassie» Ventura το 2018 - δήλωσε στην επερχόμενη τετραμερή σειρά του Investigation Discovery, «The Fall of Diddy», ότι ήταν μάρτυρας πολλών προειδοποιητικών σημαδιών που οδήγησαν στην καταγγελόμενη επίθεση.
«Προσπαθώ να κάνω τα πράγματα διαφορετικά αυτή τη φορά», ισχυρίστηκε ότι της είπε κάποτε ο ράπερ. Ωστόσο σύμφωνα με τη μαρτυρία της, κατά τη διάρκεια μίας διαφωνίας τους το 2018, ο Κομπς έβαλε το χέρι του γύρω από τον λαιμό της, ενώ εκείνη τον προειδοποίησε λέγοντάς του: «Μην τολμήσεις, θα καλέσω την αστυνομία». Ισχυρίζεται ότι ο Κομπς εκείνη την ώρα, γελούσε και το αντιμετώπιζε σαν αστείο. Η Κατ Πάσιον σημείωσε ότι ένα ακόμη ανησυχητικό σημάδι ήταν όταν παρακολουθούσαν ένα ντοκιμαντέρ για τον R. Kelly και ο Combs φέρεται να είπε: «Υπάρχει λίγος R. Kelly μέσα σε όλους μας».
Sean ‘Diddy’ Combs’ ex Kat Pasion speaks out on alleged nonconsensual incident, subsequent threats: He’s a ‘demon’ https://t.co/3SVoE29EUl pic.twitter.com/hT4FttgrAM
— Page Six (@PageSix) January 23, 2025
Η σχέση τους τελείωσε το 2019, με την ίδια να δηλώνει ότι ο Κομπς την απείλησε, λέγοντάς της: «Δεν θέλεις να καταλήξεις όπως η Cassie». Το 2021, όπως περιγράφει, συναντήθηκε ξανά μαζί του στην οικία του στο Μαλιμπού, όπου, σύμφωνα με την ίδια, ο μουσικός παραγωγός την εξανάγκασε σε μη συναινετική σεξουαλική πράξη. «Δεν ήταν συναινετικό και το άτομο που βγήκε από εκείνο το μπάνιο δεν ήταν το ίδιο που γνώριζα. Ήταν τρομακτικό», είπε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Αποκάλυψε επίσης ότι μετά από το περιστατικό, ο Κομπς την απείλησε τηλεφωνικά, λέγοντάς της: «Μπορώ να καλέσω την πρεσβεία και να σε απελάσω πίσω στον Καναδά. Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις». Στη διάρκεια αυτής της σύντομης συνομιλίας, εκείνη του απάντησε: «Είσαι δαίμονας», πριν ο Κομπς της κλείσει το τηλέφωνο.
Από την πλευρά του, ο μουσικός παραγωγός αρνείται όλες τις κατηγορίες. Εκπρόσωποί του χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως «γελοίους» και το ντοκιμαντέρ ως «μονόπλευρη και προκατειλημμένη παραγωγή». Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ δεν έδωσαν στον Κομπς την ευκαιρία να απαντήσει στις κατηγορίες, ενώ υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί των συμμετεχόντων στερούνται πλαισίου.
Ο Diddy αντιμετωπίζει πολυάριθμες κατηγορίες, όπως συνωμοσία για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση και μεταφορά γυναικών με σκοπό την πορνεία, που ενδέχεται να του επιφέρουν ποινή φυλάκισης από 15 χρόνια έως και ισόβια. Επιπλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλές αγωγές από άνδρες και γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις, ενώ η Cassie Ventura ήταν η πρώτη που κατέθεσε μήνυση για βιασμό και πέτυχε διακανονισμό.
Με στοιχεία από Page Six
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ράπερ κατηγορείται για σωρεία εγκλημάτων
Μετά το μακελειό στο Ορεμπρό με τους δέκα νεκρούς
O μικρός είναι ένα από τα τρία παιδιά της Grimes με τον δισεκατομμυριούχο
Το σχόλιό του για τον γερουσιαστή Τζο Τσιάλο
Ο έφηβος φέρεται να ήταν μέλος διεθνούς νεοναζιστικής ομάδας
Δίκαιους χαρακτήρισε ο Τραμπ τους όρους της συμφωνίας ανταλλαγής των δύο κρατουμένων
Καθώς είχε συνομιλία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν
Στις Βρυξέλλες για τη συνάντηση του ΝΑΤΟ ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ - Διατύπωσε τις θέσεις Τραμπ
Είχε επιτεθεί στη σύντροφό του με ματσέτα - Σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της υπηρεσίας
Τώρα δεχόμαστε τα απόνερα της πανδημίας, της οποίας οι επιπτώσεις άφησαν μια βαθιά πλέον ριζωμένη δυσπιστία απέναντι στην επιστήμη
Ποιες ράτσες σκυλιών εγκαταλείπονται περισσότερο και ποιες χώρες έχουν τα περισσότερα αδέσποτα
Πάνω από 200.000 υπογραφές συγκέντρωσε καμπάνια - «Θα φέρουμε το Hygge στο Χόλιγουντ»
11.700 σεισμοί έχουν καταγραφεί στις νοτιοανατολικές Κυκλάδες από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι την περασμένη Κυριακή. Η σεισμική ακολουθία συνεχίζεται, το ίδιο και το μαλλιοτράβηγμα των σεισμολόγων
«Προσέλκυσε κύματα απαιτητικών θαμώνων σε λιγότερο από ένα χρόνο»
Οι εβραίοι υφίστανται «περισσότερο μίσος και πίεση» από ό,τι συνέβαινε εδώ και δεκαετίες
O ρόλος της ηγέτιδας του κόμματος και η ασυνήθιστη παραδοχή
Ειδική επιτροπή επιστημόνων θα εξετάζει τα αιτήματα των ασθενών - Οι προϋποθέσεις
Το χρονικό του εγκλήματος με δράστες δύο 10χρονους - Το σώμα του παιδιού εντοπίστηκε διαμελισμένο
Το ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.