- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Νέο πλήγμα - Πληρώνει και τα δικαστικά έξοδα για την υπόθεση βιασμού
Σχεδόν 1,5 εκατομμύρια ευρώ
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Νέο πλήγμα - Πληρώνει και τα δικαστικά έξοδα για την υπόθεση βιασμού
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ υποχρεώθηκε να καταβάλει το σύνολο των δικαστικών εξόδων, που υπολογίζονται σε 1,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με αστική υπόθεση βιασμού που άσκησε μια γυναίκα στο Δουβλίνο, αποφάσισε δικαστής.
Αυτό έρχεται να προστεθεί στην αποζημίωση ύψους σχεδόν 250.000 ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει τον περασμένο μήνα, αφού οι ένορκοι έκριναν ότι ο ΜακΓκρέγκορ είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη Νικίτα Χάντ σε ξενοδοχείο του Δουβλίνου μετά από ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι το 2018.
Ο δικαστής είπε επίσης ότι η Χαντ δεν θα πρέπει να είναι υπεύθυνη για τα έξοδα στα οποία υποβλήθηκε ο συγκατηγορούμενος του Τζέιμς Λόρενς ο οποίος, σύμφωνα με τους ενόρκους, δεν επιτέθηκε στην κομμώτρια από το Δουβλίνο.
Ήταν επί έτη φίλος του ΜακΓκρέγκορ, είχαν κοινή υπεράσπιση και ως εκ τούτου λειτουργούσαν «στο ίδιο μήκος κύματος» μεταξύ τους, είπε ο δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Δουβλίνου.
Αν είχε διαπιστώσει το αντίθετο, η Χαντ θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για περίπου 400.000 ευρώ σε δικαστικά έξοδα, καθιστώντας την επιτυχία της τον περασμένο μήνα μια πύρρειο νίκη.
Η Χαντ είχε ισχυριστεί ότι ο ΜακΓκρέγκορ της επιτέθηκε βάναυσα και τη βίασε σε μια αστική υπόθεση που ασκήθηκε μετά την απόφαση του διευθυντή της εισαγγελίας να μην ασκήσει ποινική δίωξη. Η νομική της ομάδα υποστήριξε ότι ο Λόρενς είχε επινοήσει την ιστορία ότι είχε συναινετικό σεξ μαζί της για να την παρουσιάσει ως «τσούλα».
Το δικαστήριο είχε ακούσει ότι είχε υποστεί μέτριους έως σοβαρούς μώλωπες και εξακολουθούσε να βιώνει μετατραυματικό στρες με νυχτερινούς τρόμους, κρίσεις πανικού και άγχος.
Πηγή: Guardian
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έχουν χάσει τον δρόμο τους», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για το τηλεοπτικό δίκτυο
Αμερικανικές κυρώσεις οδηγούν στο πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων
Συστάσεις για αποφυγή ταξιδιών σε χώρες όπως η Ιορδανία, το Κατάρ και η Αίγυπτος
Εκατοντάδες σχολεία υπό κατάληψη
Ο πρόεδρος του σχολείου δήλωσε ότι οι κερκίδες ελέγχονται και ότι θα γίνει δεύτερη επιθεώρηση μετά το ατύχημα
Tα πλάνα προκάλεσαν συζητήσεις και έντονες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του διανομέα
Αμφισβητείται η αμεροληψία της Λετίσια Τζέιμς λόγω δηλώσεων στήριξης προς την καταγγέλλουσα
Τα σχολικά κτίρια, οι ώρες μαθημάτων και η απουσία εκπαιδευτικών
Έρευνα για την κίνηση της ευρωβουλευτή σε έκθεση για τα θύματα της 7ης Οκτωβρίου
Ο πρώτος ακροδεξιός πρόεδρος κρατιδιακού κοινοβουλίου μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι κατηγορούν τον Αμερικανό πρόεδρο για επικίνδυνη ρητορική
Δύο ακόμη παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση
Από τα ακραία καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν ζημιές σε σπίτια και υποδομές
Επλήγη και δεύτερο εμπορικό πλοίο στη βουλγαρική ΑΟΖ
Παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση
Τα σκάνδαλα διαφθοράς που πιέζουν την κυβέρνηση και το στεγαστικό
«Δεν είχε νόημα να προσπαθώ να αγοράσω ελευθερία για τον μελλοντικό μου εαυτό»
Ο 80χρονος Άουγκουστ Χάνινγκ κατηγορείται για διαρροή κρατικών μυστικών και συνεργασία με ξένη υπηρεσία
Η ιστορία πίσω από το «πρόσωπο» των μαθητικών κινητοποιήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.