- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
7.600 χαρτιά τουαλέτας με το πρόσωπο του διοικητή του Χονγκ Κονγκ
Κατασχέθηκαν από τις αρχές της Κίνας
7.500 ρολά χαρτιού τουαλέτας με το πρόσωπο του διοικητή του Χονγκ Κονγκ Λέουνγκ Τσουν-γινγκ, σε διάφορες εκφράσεις, κατάσχεσαν οι Αρχές της Κίνας.
Η επιχειρηματική κίνηση μετά τρολαρίσματος ήταν ιδέα του του Δημοκρατικού Κόμματος του Χονγκ Κονγκ και θα πωλούνταν την επόμενη εβδομάδα σε μεγάλο πανηγύρι για τον εορτασμό του κινεζικού νέου έτους. Τα χαρτιά τουαλέτας, μαζί με 20.000 συσκευασίες χαρτομάντιλων, σχεδίαζαν να τα πουλήσουν για να χρηματοδοτήσει το κόμμα τις δραστηριότητές του.
«Πιστεύω πως η κινεζική κυβέρνηση απλώς θέλει να καταπιέσει όλες τις διαφορετικές απόψεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της παράταξης, Λαμ Τσέουκ-τινγκ, και πρόσθεσε ότι τα προϊόντα κατασχέθηκαν ενώ ήταν ακόμα στο εργοστάσιο.
«Τα προϊόντα μας είναι απλώς ένα αστείο, που δε συνιστά καμία απειλή για την αποκαλούμενη ‘εθνική ασφάλεια’», προσέθεσε, καταγγέλλοντας την κίνηση των κινεζικών Αρχών ως «παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης». Επίσης ο Λαμ Τσέουκ-τινγκ, τόνισε πως οι ακτιβιστές ήδη επεξεργάζονται ένα εναλλακτικό σχέδιο ώστε να διασφαλίσουν πως τα προϊόντα τους θα βγουν στην αγορά αλλά η κατάσχεση των χαρτιών θα φέρει ζημιές 33.000 δολαρίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.