- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τραμπ ψήφισε στη Φλόριντα: «Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ»
Δίπλα του η Μελάνια Τραμπ
Ο Τραμπ ψήφισε στη Φλόριντα - Δίπλα του η Μελάνια Τραμπ
O Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ ψήφισε στη Φλόριντα για τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ο πρώην πρόεδρος έφτασε στο εκλογικό του τμήμα στο Παλμ Μπιτς μαζί με τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ.
«Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ», τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων. «Έκανα μια εξαιρετική εκστρατεία. Θα έλεγα ότι αυτή είναι η καλύτερη εκστρατεία που έχουμε κάνει», είπε επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ.
Για τους υποστηρικτές του και το ενδεχόμενο πρόκλησης βίας, υπογράμμισε «δεν χρειάζεται να πω τίποτα για βία. Δεν είναι βίαιοι άνθρωποι». «Έχουμε μια σπουδαία χώρα, αλλά έχουμε παράλληλα μια χώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα. Έχει μεγάλο πρόβλημα από πολλές απόψεις και πρέπει να το διορθώσουμε», τόνισε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς.
«Αισθάνομαι πολύ σίγουρος και φαίνεται ότι οι Ρεπουμπλικανοί υποστηρίζουν σθεναρά τον αγώνα μας» επισήμανε ο Τραμπ. Πρόσθεσε ότι ενδεχομένως να μην είναι γνωστό το αποτέλεσμα το βράδυ, αλλά όπως φαίνεται μετά τις 22:00.
Έκανε λόγο γαι κατάσταση που προκαλεί οργή αναφερόμενος στην Πενσυλβάνια, όπου η καταμέτρηση μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ημέρες. Ανέφερε ότι θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το σπίτι του στο Mar-a-Lago.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο κόσμος των καθαρτικών, της πρόκλησης εμετού και της ανηλεούς κατάναλωσης φαγητού
Έρευνα του ECFR αποκαλύπτει κρίση εμπιστοσύνης και διεύρυνση του «χάσματος φαντασίας»
Οι γονείς του βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος
Το έργο στο οποίο συμμετέχει
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου που προκάλεσε
Ο Μερτς έχει δεσμευτεί να παραμείνει στην εξουσία και να προωθήσει ένα εμβληματικό πακέτο επώδυνων μεταρρυθμίσεων
Το απόσπασμα της συνέντευξης κυκλοφορεί ξανά στα social media ενόψει της 25ης επετείου
Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο το 2024, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν
Eνώ την ίδια περίοδο είχε έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων
Κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της τον Ιανουάριο του 2023
Το κανονικό απόσπασμα δείχνει ότι ο βασιλιάς άπλωσε το χέρι του
Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε γίνει στις 12 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της
Η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
Η πρώην καγκελάριος επικρίνει τη στρατηγική του CDU και ζητά άμεση αλλαγή πλεύσης
Οι επιπτώσεις της «ψηφιακής διάσπασης» στη συγκέντρωση και την κριτική σκέψη
Κύμα διαμαρτυριών ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Πιθανές επιπτώσεις ανακοίνωσε και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.