- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φασίστες αποκάλεσε ο Τζακ Γουάιτ τον Τραμπ και την ομάδα του - Τους απαγόρευσε τη χρήση του «Seven Nation Army»
«Μην σκέφτεστε καν να χρησιμοποιήσετε τη μουσική μου», δήλωσε ο πρώην White Stripes
Φασίστες αποκάλεσε ο Τζακ Γουάιτ τον Τραμπ και την ομάδα του - Τους απαγόρευσε τη χρήση του «Seven Nation Army»
O Τζακ Γουάιτ αποκάλεσε φασίστες τον υποψήφιο για τις αμερικανικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ και την ομάδα του, καθώς εξοργίστηκε από την ανάρτηση της βοηθού του στα social media, στην οποία χρησιμοποιήθηκε ως «μουσικό χαλί» η μεγάλη επιτυχία των White Stripes, «Seven Nation Army». Ο γνωστός τραγουδιστής απείλησε με μήνυση.
Η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ, Μάργκο Μάρτιν, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα σύντομο βίντεο 10 δευτερολέπτων με τον Τραμπ να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο για τις εκδηλώσεις της εκστρατείας με το «Seven Nation Army» ως υπόκρουση.
Η κίνηση εξόργισε τον Τζακ Γουάιτ, ο οποίος προστέθηκε γρήγορα σε μια μακρά σειρά αγανακτισμένων καλλιτεχνών, των οποίων η μουσική χρησιμοποιήθηκε ως «soundtrack» στην προσπάθεια του Τραμπ να ανακαταλάβει τον Λευκό Οίκο.
Στο Instagram ο Τζακ Γουάιτ σχολίασε: «Μην σκέφτεστε καν να χρησιμοποιήσετε τη μουσική μου, φασίστες. Έρχεται μήνυση από τους δικηγόρους μου σχετικά με αυτό (για να προσθέσω στις 5 χιλιάδες άλλες που σας έχουν κάνει.) Να έχετε μια υπέροχη μέρα στη δουλειά σήμερα, Μάργκο Μάρτιν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ασκήσεις για τα παιδιά πώς να αντιδρούν σε συναγερμό για μη επανδρωμένο αεροσκάφος
Πάνω από 1.000 οι νεκροί σε Κονγκό και Ουγκάντα
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Απογειώθηκε μαχητικό F16 και «εξουδετέρωσε» την απειλή
Η κρίση της αλήθειας, η δημαγωγία, ο δημόσιος χώρος και το νόημα της πολιτικής ελευθερίας μέσα από δύο κορυφαίες φιλοσοφικές ματιές.
«Είναι ένας μπ@στ@ρδος, τον πυροβόλησα»
Μεγάλες φωτιές καίνε σε απόσταση χλμ. από την πρωτεύουσα Μαδρίτη
Ο Ντέιβ περνούσε επί χρόνια καθημερινά έξω από το σπίτι της βιολογικής του οικογένειας
Την κατηγορούν για «ιδεολογικό ασυμβίβαστο» και «υποκρισία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.