Κοσμος

Ποροσένκο: Εμμένουμε στην ειρηνευτική συμφωνία

Αύριο το ουκρανικό στους Υπεξ της ΕΕ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86333-174058.jpg

«Προτεραιότητά μας παραμένει η πολιτική αποκλιμάκωση και ρύθμιση. Εμμένουμε στην ειρηνευτική συμφωνία του Μινσκ», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος κ. Πέτρο Ποροσένκο, σε συνάντηση που είχε με τους υπουργούς Ασφάλειας και Άμυνας.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είπε πως οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεδριάσουν αύριο Δευτέρα, με αντικείμενο την κρίση και τις πιθανές επιλογές τους, ώστε ν΄ αυξηθεί η πίεση προς τη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία του Μινσκ είχε υπογραφτεί το Σεπτέμβρη, προβλέποντας αποκλιμάκωση της στρατιωτικής εμπλοκής μεταξύ Ουκρανίας – φιλορώσων ανταρτών, αλλά στην πράξη συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούλριχ Ζίγκμουντ, ο επικεφαλής του AfD © EPA/CLEMENS BILAN
Χορεύοντας με τους Ακροδεξιούς: Η Ευρώπη που λαχταρήσαμε δεν υπάρχει πια

Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY