- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κάμαλα Χάρις: «Τι του λέμε του Τραμπ;» - Το Tik Tok με τον Λανς Μπας των NSYNC
Οι επιδόσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών στη πλατφόρμα που αγαπούν οι νεαρές ηλικίες
Η Κάμαλα Χάρις ένωσε τις δυνάμεις της με το πρώην μέλος των NSYNC και να το αποτέλεσμα
Ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει λογαριασμό στο Tik Tok η Κάμαλα Χάρις, όπως θέμα χρόνου ήταν και το να αποκτήσει περισσότερους από τρία εκατομμύρια followers. Και φυσικά σ’ αυτή τη διαδικτυακή εκστρατεία και το ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα προς τα νεανικά κοινά, η Χάρις αυτή τη φορά είχε σύμμαχο, το πρώην μέλος του ποπ συγκροτήματος NSYNC, Λανς Μπας.
Μαζί, έφτιαξαν ένα βιντεάκι, το οποίο έχει ως μουσική υπόκρουση ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια των NSYNC, το Bye Bye, γνωστό και από το θρυλικό βίντεο κλιπ με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τους άλλους του συγκροτήματος. Και φυσικά, αυτός ο αποχαιρετισμός της Χάρις απευθύνεται στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και νυν υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρεία, Ντόναλντ Τραμπ.
Τι βλέπουμε σ’ αυτό το βίντεο;
@kamalaharris Ain’t no lie @Lance Bass
♬ sonido original - Kandy ZT
Τον Μπας να κρατά το κινητό και να ρωτά τη Χάρις: «Έι Καμάλα, τι θα πούμε στον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο;» και η Χάρις απαντάει «Bye, bye, bye», ενώ κάπου στο βάθος παίζει και το ομώνυμο hit από το μακρινό 2000.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του λογαριασμού @KamalaHarris - η ομάδα της αντιπροέδρου έχει δημοσιεύσει τέσσερα βίντεο. Το πρώτο, διάρκειας μόλις οκτώ δευτερολέπτων, παρουσίαζε τη Χάρις, με τον εικονολήπτη να ρωτά «Κυρία αντιπρόεδρε, είστε στο TikTok;».
«Λοιπόν, άκουσα πρόσφατα ότι ήμουν στη σελίδα For You (συνιστώμενα βίντεο), οπότε σκέφτηκα να μπω κι εγώ», απάντησε η Harris. Την ίδια στιγμή, τις τελευταίες εβδομάδες, το TikTok έχει κατακλυστεί από memes με αποσπάσματα παλαιότερων συνεντεύξεων της Κάμαλα Χάρις.
Όπως επισημαίνεται σε διάφορα ΜΜΕ, όλο αυτό είναι πολύ ωραίο και φρέσκο, μέχρι να αποφασίσει να αντεπιτεθεί –και ενδεχομένως με κάτι εξαιρετικά οδυνηρό- η ομάδα διαχείρισης των social media του Τραμπ...
ΠΗΓΗ: Independent
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απαντά μετά τη σύλληψη
Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της εκπροσώπου του Τραμπ
Οι μεγάλες αποφάσεις μετατίθενται για αργότερα
Τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση
Η αναφορά στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο χορηγός που «έκαψε» τη Γκιλφόιλ απειλεί πλέον ευθέως τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
Πρόταση ακόμη και για αναστολή της διαδικασίας
Η απάντηση στους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης
Καθώς η χώρα μπαίνει στον πέμπτο χειμώνα σύγκρουσης
Στο στόχαστρο η Alpha Epsilon Phi
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές μικροδεμάτων από την Κίνα
Τι καταγγέλλει πρώην συνάδελφός της
Κανονικά οι προετοιμασίες για την επίσκεψη στη Νότια Αμερική
Πώς η συγκεκριμένη απόφαση συνδέεται με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Μετά τις επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα
Τέταρτη ημέρα βίαιων διαδηλώσεων με αιχμή τα σκάνδαλα διαφθοράς
Τα δευτερόλεπτα τρόμου που βίωσε και η στιγμή της λύτρωσης«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»: Ο δύτης που βρέθηκε στο στόμα φάλαινας
Ποια είναι η 18χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.