- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Boυλευτής των Εργατικών για φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές: Mπορείτε να τους πετάξετε έξω;
Καθώς η Τζες Φίλιπς έδινε ομιλία σε υποστηρικτές της μετά την εκλογή της
Τζες Φίλιπς: Βουλευτής των Εργατικών αντιμέτωπη με όχλο υπέρ της Παλαιστίνης
Η εκλεγείσα βουλευτής των Εργατικών Jess Phillips χρησιμοποίησε την ομιλία της για να δηλώσει ότι η εκστρατεία της ήταν «αποτρόπαια» και ότι αντιμετώπισε τις «χειρότερες εκλογές» - καθώς πνίγηκε από τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα «Ελεύθερη Παλαιστίνη».
Η Τζες Φίλιπς από Μπέρμιγχαμ Γιάρντλεϊ δέχθηκε αποδοκιμασίες φιλοπαλαιστινιακούς υποστηρικτές αφού κέρδισε έναν ανεξάρτητο με μόλις 693 ψήφους.
«Καταλαβαίνω ότι μια ισχυρή γυναίκα που στέκεται απέναντί σας αντιμετωπίζεται με τέτοια επιφυλακτικότητα» πριν ζητήσει να πετάξουν έξω τον όχλο, δείχνοντάς τους και λέγοντας: «Μπορείτε να τους πετάξετε έξω;».
Την ίδια ώρα, ανεξάρτητοι υπέρ της Γάζας κέρδισαν έδρες στο Blackburn και στο Dewsbury & Batley. Οι Εργατικοί απέτυχαν να κερδίσουν στο Islington North, όπου ο πρώην ηγέτης τους, βετεράνος αριστερός και ένθερμος φιλοπαλαιστινιακός ακτιβιστής Τζέρεμι Κόρμπιν εξελέγη ως ανεξάρτητος.
Ενώ οι Εργατικοί έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να σταματήσουν οι μάχες στη Γάζα, έχουν επίσης υποστηρίξει το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί, προκαλώντας οργή σε ορισμένους από τους 3,9 εκατομμύρια μουσουλμάνους που αποτελούν το 6,5% του πληθυσμού της Βρετανίας.
Ο Στάρμερ έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις επειδή μετατοπίστηκε μόνο σταδιακά προς την κατεύθυνση της έκκλησης για κατάπαυση του πυρός. Το Εργατικό κόμμα παρότι έχει δεσμευτεί να αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος, δεν έχει καθορίσει ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για να το πράξει.
Μια δημοσκόπηση της Savanta τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι το 44% των μουσουλμάνων ψηφοφόρων κατέταξε τη σύγκρουση ως ένα από τα πέντε κορυφαία ζητήματα και, από αυτούς, το 86% δήλωσε ότι θα εξέταζε το ενδεχόμενο να υποστηρίξει έναν ανεξάρτητο υποψήφιο για το θέμα.
Με πληροφορίες από Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H συμφωνία ανέρχεται στα 110 δισ. δολάρια
H απόφαση ελήφθη λόγω της νέας κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Γνωρίζονται από το μακρινό 1989
Τα λάθη του Μακαρίου, το πραξικόπημα και το μέλλον του νησιού
Η δολοφονία της έχει προκαλέσει νέα ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτικών στη χώρα
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι είχε συζητήσει τη νομική δυνατότητα σύλληψης του
Oνομάστηκε χαϊδευτικά «Όιστερ» από την κάρτα μετακινήσεων της πόλης
O άλλοτε ηγέτης των Σαντινίστας κυβερνά αδιάλειπτα από το 2007
Τι σχεδιάζει η Ουάσιγκτον
Ο νέος πρωθυπουργός επιδιώκει την απομάκρυνση των καταλοίπων της περιόδου Όρμπαν
Ο Γουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα ανάμεσα στις παραγγελίες και κατέκτησε το βραβείο Λου Σουν
Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες ναυτικοί
Από την Πέμπτη μαίνεται η πυρκαγιά βόρεια της Μαδρίτης
Έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον βασιλιά Κάρολο – Το πρώτο τηλέφωνο στον Τραμπ
Η απόφαση λαμβάνεται, όπως είπαν, στο πλαίσιο της αρχής του «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι 18 ετών
Επιχείρησε να σταθεί δίπλα στους παίκτες πριν απομακρυνθεί διακριτικά από τον πρόεδρο της FIFA
Μια προσωπική μαρτυρία από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Η Σόκο Καβάτα έγινε η νεότερη δήμαρχος της Ιαπωνίας το 2023
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.