- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Boυλευτής των Εργατικών για φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές: Mπορείτε να τους πετάξετε έξω;
Καθώς η Τζες Φίλιπς έδινε ομιλία σε υποστηρικτές της μετά την εκλογή της
Τζες Φίλιπς: Βουλευτής των Εργατικών αντιμέτωπη με όχλο υπέρ της Παλαιστίνης
Η εκλεγείσα βουλευτής των Εργατικών Jess Phillips χρησιμοποίησε την ομιλία της για να δηλώσει ότι η εκστρατεία της ήταν «αποτρόπαια» και ότι αντιμετώπισε τις «χειρότερες εκλογές» - καθώς πνίγηκε από τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα «Ελεύθερη Παλαιστίνη».
Η Τζες Φίλιπς από Μπέρμιγχαμ Γιάρντλεϊ δέχθηκε αποδοκιμασίες φιλοπαλαιστινιακούς υποστηρικτές αφού κέρδισε έναν ανεξάρτητο με μόλις 693 ψήφους.
«Καταλαβαίνω ότι μια ισχυρή γυναίκα που στέκεται απέναντί σας αντιμετωπίζεται με τέτοια επιφυλακτικότητα» πριν ζητήσει να πετάξουν έξω τον όχλο, δείχνοντάς τους και λέγοντας: «Μπορείτε να τους πετάξετε έξω;».
Την ίδια ώρα, ανεξάρτητοι υπέρ της Γάζας κέρδισαν έδρες στο Blackburn και στο Dewsbury & Batley. Οι Εργατικοί απέτυχαν να κερδίσουν στο Islington North, όπου ο πρώην ηγέτης τους, βετεράνος αριστερός και ένθερμος φιλοπαλαιστινιακός ακτιβιστής Τζέρεμι Κόρμπιν εξελέγη ως ανεξάρτητος.
Ενώ οι Εργατικοί έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να σταματήσουν οι μάχες στη Γάζα, έχουν επίσης υποστηρίξει το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί, προκαλώντας οργή σε ορισμένους από τους 3,9 εκατομμύρια μουσουλμάνους που αποτελούν το 6,5% του πληθυσμού της Βρετανίας.
Ο Στάρμερ έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις επειδή μετατοπίστηκε μόνο σταδιακά προς την κατεύθυνση της έκκλησης για κατάπαυση του πυρός. Το Εργατικό κόμμα παρότι έχει δεσμευτεί να αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος, δεν έχει καθορίσει ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για να το πράξει.
Μια δημοσκόπηση της Savanta τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι το 44% των μουσουλμάνων ψηφοφόρων κατέταξε τη σύγκρουση ως ένα από τα πέντε κορυφαία ζητήματα και, από αυτούς, το 86% δήλωσε ότι θα εξέταζε το ενδεχόμενο να υποστηρίξει έναν ανεξάρτητο υποψήφιο για το θέμα.
Με πληροφορίες από Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαπλώνονται οι διαμαρτυρίες
Συνεχίζεται το τεταμένο κλίμα στην γαλλική πρωτεύουσα
Η Έλεν Χέινς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Σε ποιους ισχυρούς άντρες απευθύνθηκε η πρώην πρέσβειρα, όταν κατάλαβε ότι κινδυνεύει η θέση της στην πρεσβεία
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση του Ουκρανού προέδρου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Πόσοι είναι στην πραγματικότητα αυτοί που διαδηλώνουν στις γαλλικές μεγαλουπόλεις;
Διασώσεις το κρατά στην αγκαλιά του και το κουνά για να το ηρεμήσει
Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο
«Η Ελλάδα είναι σπουδαίος σύμμαχος των ΗΠΑ και σημαντική για το μέλλον μας»
Το γαλλικό κοινοβούλιο βρίσκεται σε αδιέξοδο, βαθιά διχασμένο ανάμεσα σε τρία πολιτικά μπλοκ που ανταγωνίζονται για την εξουσία
«Το έθνος πενθεί» δηλώνει ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ
Όσα αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg
Για ποιο λόγο σκαλίζουμε κολοκύθες – Ποιος ήταν ο «Stingy Jack»
«Όσοι προσπάθησαν να ανατρέψουν τη δημοκρατία θα λογοδοτήσουν» πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος
Εν αναμονή του διαγγέλματος Μακρόν
Τι δείχνουν νέα στοιχεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.