- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ξεχωριστό βραβείο που θα λάβει ο Κρις Έβανς
Για τη συνεισφορά του στην ενίσχυση της συμμετοχής στα κοινά
Κρις Έβανς: Το ξεχωριστό βραβείο που θα λάβει ο ηθοποιός - Για τη συνεισφορά του στην ενίσχυση της συμμετοχής στα κοινά
Με το βραβείο Spirit of Service (Το Πνεύμα του Υπηρετείν) θα τιμηθούν οι Κρις Έβανς, Μαρκ Κάσεν και Τζόι Κιάνι για την ίδρυση της πλατφόρμας με στόχο τη συμμετοχή στα κοινά «A Starting Point». Πρόκειται για ένα βραβείο, το οποίο απονέμεται από τη μη κερδοσκοπική «Partnership for Public Service» στις ΗΠΑ σε «άτομα εκτός κυβερνητικών θεσμών το έργο των οποίων είναι σημαντικό για τον στόχο της καλύτερης διακυβέρνησης και της ισχυρότερης δημοκρατίας». Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι στην Ουάσιγκτον.
Η οργάνωση του Κρις Έβανς και η προσφορά στα κοινά
Ο ηθοποιός Κρις Έβανς δημιούργησε την οργάνωση «A Starting Point» το 2020 με τον σκηνοθέτη Μαρκ Κάσεν και τον Τζόι Κιάνι Τζέναν επιχειρηματία στον τομέα της τεχνολογίας και τη χαρακτήρισε «δικομματικό κανάλι επικοινωνίας και σύνδεσης μεταξύ των Αμερικανών και των εκλεγμένων αξιωματούχων τους με στόχο τη δημιουργία ενός πιο ενημερωμένου εκλογικού σώματος».
«Σήμερα μόνο το 7% του εργατικού δυναμικού σε ομοσπονδιακό επίπεδο είναι κάτω των 30 ετών και η εμπιστοσύνη στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μεταξύ των νέων είναι χαμηλή. Με τη σύνδεση με τους νέους, η οργάνωση "A Starting Point" βοηθά στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας με μεγαλύτερη συμμετοχή στα κοινά, μιας αποτελεσματικής διακυβέρνησης που μοιάζει με τους ανθρώπους που υπηρετεί και, τελικά, μιας ισχυρότερης δημοκρατίας» δήλωσε ο Μαξ Στάιερ, διευθύνων σύμβουλος της Partnership for Public Service.
«Είναι τιμή μας που μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον Κρις Έβανς και τους συνιδρυτές του για το επίτευγμά τους στην ίδρυση της πλατφόρμας "A Starting Point" και την υποστήριξη της σημαντικής αποστολής του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.