Κοσμος

Η Κέλι Ρόλαντ «βλέπει» ρατσισμό πίσω από τον καβγά στις Κάννες

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό της Τρίτης και στο τι συνέβη με την ταξιθέτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κέλι Ρόλαντ εξηγεί γιατί ενεπλάκη σε καβγά στις Κάννες
© Getty / / Stephane Cardinale

Η εκδοχή της τραγουδίστριας αναφορικά με το γιατί η ταξιθέτρια της φέρθηκε απότομα και της μίλησε άσχημα

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, η Κέλι Ρόλαντ ενεπλάκη σε καβγά με ταξιθέτρια στα εμβληματικά σκαλιά των Καννών και ενώ μόλις είχε καταφθάσει για την πρεμιέρα της ταινίας Marcello Mio της Κατρίν Ντενέβ.

Η Ρόλαντ μίλησε χθες για το τι συνέβη και βρέθηκε να αντιστέκεται και να φωνάζει εξοργισμένη σε μία από τις υπαλλήλου ασφαλείας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το περιστατικό είχε ρατσιστικό υπόβαθρο και ότι καμία άλλη καλλιτέχνις δεν είχε την αντιμετώπιση που επιφύλαξαν σε εκείνη.

Μιλώντας στο Associated Press, η Ρόλαντ δήλωσε την Πέμπτη: «Έχω όρια και τα τηρώ και αυτό είναι όλο. Και υπήρχαν και άλλες γυναίκες που περπάτησαν σε εκείνο το χαλί και δεν μου έμοιαζαν (σ.σ.: προφανώς η τραγουδίστρια υπονοεί ότι δεν ήταν μαύρες) και δεν τις έσπρωξαν ούτε τους μίλησαν άσχημα ή τους είπαν να κατέβουν. Εγώ στάθηκα στο ύψος μου και εκείνη ένιωσε ότι πρέπει να σταθεί στο δικό της. Αλλά εγώ στάθηκα εκεί που έπρεπε», είπε η Ρόλαντ.

Οι διοργανωτές δεν σχολίασαν το περιστατικό. Ο Guardian επικοινώνησε με το φεστιβάλ για σχόλια, αλλά δεν υπήρξε απάντηση για το φυλετικό υπόβαθρο του περιστατικού.

Η Rowland έγινε διεθνώς γνωστή ως μέλος των Destiny's Child, ηχογραφώντας πέντε στούντιο άλμπουμ, μεταξύ των οποίων και το Survivor, το οποίο κατέκτησε την κορυφή των αμερικανικών και βρετανικών charts. Μακριά από το γκρουπ είχε αρκετές επιτυχίες ως σόλο καλλιτέχνης, όπως το ντουέτο Dilemma τη συνεργασία με τον David Guetta When Love Takes Over, και τα δύο Νο1 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει επίσης μια καριέρα στη μεγάλη οθόνη που εκτείνεται μέχρι το 2003 στο θρίλερ Freddy Vs Jason. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν ο πρωταγωνιστικός στο θρίλερ Mea Culpa του Netflix σε σκηνοθεσία Tyler Perry, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Πηγή: Guardian

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.