Κοσμος

Αστυνομικός γρονθοκόπησε άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι που τον έφτυσε

Υποστήριξε ότι τον έβρισε και τον έφτυσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός γρονθοκόπησε άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι που τον έφτυσε
© screenshot/youtube

Bρετανία: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι

Ένας Bρετανός αστυνομικός τελεί υπό έρευνα μετά τη δημοσιοποίηση υλικού που τον δείχνει να γρονθοκοπεί έναν χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου, ο οποίος φέρεται να τον έφτυσε.

Στο βίντεο, ο αστυνομικός φαίνεται να παλεύει με τον άνδρα έξω από ένα γωνιακό κατάστημα στο Great Yarmouth του Norfolk.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο αστυνομικός πήρε ένα μπουκάλι αλκοόλ από τον άνδρα, ο οποίος τραγουδούσε στη μέση του δρόμου, πριν τον σπρώξει στο πεζοδρόμιο, όπου άρχισε να τον γρονθοκοπεί αφού τον είχε βρίσει. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι ήταν υβριστικός και έφτυνε τον αστυνομικό.

Μια γυναίκα που εργάζεται στην περιοχή και ήταν μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: «Ο άντρας με το αναπηρικό καροτσάκι είναι εδώ γύρω πολλές φορές. Όλοι τον γνωρίζουν. Είχε ένα μπουκάλι αλκοόλ στα χέρια του. Βρισκόταν στη μέση του δρόμου. Ο αστυνομικός ήρθε και τον έσπρωξε στη γωνία. Ο άνδρας στο αναπηρικό καροτσάκι έκανε μια κίνηση σαν να επρόκειτο να σηκωθεί. Τότε ο αστυνομικός άρχισε να τον σπρώχνει και να τον γρονθοκοπεί».

Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, πρόσθεσε ότι στη συνέχεια έφτασε ένα φορτηγάκι με περισσότερους αστυνομικούς και ότι ο άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι τελικά συνελήφθη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.