Κοσμος

Ερντογάν για Eurovision: «Θεσμός ντροπής, αδύνατο να συναντήσεις φυσιολογικό άνθρωπο»

«Σωστή απόφαση να κρατήσουμε την Τουρκία μακριά», είπε ο Τούρκος πρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Ερντογάν
Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τους διαγωνιζόμενους της Eurovision δούρειους ίππους © ΕΡΑ/THAIER AL-SUDANI

Τ. Ερντογάν: Θεσμός ντροπής η Eurovision – «Αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο»

Στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1f3nw2jiw9t)

Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή

Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χτες ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τους διαγωνιζόμενους «Δούρειους Ίππους της κοινωνικής διάβρωσης» και δήλωσε ότι η κυβέρνησή του είχε δίκιο που απέκλεισε την Τουρκία από τον διαγωνισμό από το 2012.

«Το πολιτικό και οικονομικό κόστος ενάντια στη νομιμοποίηση των διαστροφών αυξάνεται. Ένας από τους τομείς όπου η παγκόσμια επιβολή είναι πιο εμφανής είναι η πολιτική της κατάργησης των φύλων. Γίναμε για άλλη μια φορά μάρτυρες των διαστάσεων που έχει λάβει αυτό παγκοσμίως κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι σαφές ότι οι παράξενοι τύποι που παρουσιάζονται στους νέους ως πρότυπα υπό τον μανδύα της ελευθερίας είναι Δούρειοι Ίπποι του κοινωνικού εκφυλισμού. Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο να συναντήσει κανείς έναν φυσιολογικό άνθρωπο με το ντύσιμο, τη συμπεριφορά και τα λόγια του σε τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις. Είναι πλέον αναγνωρισμένο από όλους ότι πρόκειται για μια συνειδητή πολιτική. Συνειδητοποιούμε καλύτερα πόσο σωστή απόφαση πήραμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτή την ντροπή τα τελευταία 12 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην ίδια γραμμή».

Στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν επίσης και οι δήμοι που πέρασαν στα χέρια της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, επειδή «στις δημοτικές τουριστικές εγκαταστάσεις επετράπη και πάλι η πώληση αλκοολούχων ποτών».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαβριήλ Χαρίτος: Συνέντευξη με τον αναλυτή της Μέσης Ανατολής για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς και τη ζωή στο Ισραήλ
Γαβριήλ Χαρίτος: «Δεν μένω στον πόλεμο επειδή είμαι θαρραλέος αλλά λόγω ντροπής»

Ένας από τους πιο διεισδυτικούς αναλυτές της Μέσης Ανατολής, που ζει στο Ισραήλ, αφηγείται την ιστορία του: μία διαδρομή ιδιαίτερη, με αρκετούς σταθμούς από τη Ρόδο έως την Ιερουσαλήμ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.