Κοσμος

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: «Το σεξ στις πορνοταινίες είναι πολύ αληθινό, όπως ακριβώς συνέβη και με τον πρόεδρο»

Η κατάθεση της δεν αφορά ωστόσο την ουσία της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: «Το σεξ στις πορνοταινίες είναι πολύ αληθινό, όπως ακριβώς συνέβη και με τον πρόεδρο»
Republican presidential candidate, former US President Donald Trump awaits the start of proceedings in his criminal trial at the New York State Supreme Court in New York, USA, 02 May 2024. Trump is facing 34 felony counts of falsifying business records related to payments made to adult film star Stormy Daniels during his 2016 presidential campaign. EPA/DOUG MILLS

Τραμπ: Επίθεση της δικηγόρου του στην Στόρμι Ντάνιελς - Συνεχίζεται η δίκη του πρώην προέδρου 

H δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να παρουσιάσει την Στόρμι Ντάνιελς ως αναξιόπιστη μάρτυρα στην πρώτη ποινική δίκη εναντίον εν ενεργεία ή πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ,κατηγορείται για 34 κατηγορίες για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων για να καλύψει την πληρωμή 130.000 δολαρίων από τον πρώην δικηγόρο του Μάικλ Κόεν στην Ντάνιελς, για τη σιωπή της πριν από τις εκλογές του 2016 σχετικά με την υποτιθέμενη συνάντηση. Ο Τραμπ έχει δηλώσει αθώος και αρνείται ότι έκανε ποτέ σεξ με την Ντάνιελς.

Η δικηγόρος του Σούζαν Νίσελς έδειξε στους ενόρκους αναρτήσεις της Ντάνιελς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαφήμιζαν εμπορεύματα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα την εποχή που ο Τραμπ είχε κατηγορηθεί πέρυσι.

«Ένα μεγάλο μέρος των εισοδημάτων σας εδώ και πολλά χρόνια είναι από την ιστορία ότι κάνατε σεξ με τον πρόεδρο Τραμπ και ότι θα βοηθήσετε να καταδικαστεί, σωστά;», ρώτησε η Νίσελς.

Η Ντάνιελς είπε ότι χρειάζεται χρήματα για να πληρώσει τους δικαστικούς της λογαριασμούς - καθώς οφείλει στον Τραμπ περισσότερα από 500.000 δολάρια από μια αποτυχημένη αγωγή δυσφήμισης - και ότι η πώληση εμπορευμάτων ήταν μέρος της δουλειάς της.

Η Νίσελς επικαλέστηκε τη δουλειά της Ντάνιελς στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων για να θέσει υπό αμφισβήτηση την ιστορία με τον Τραμπ. 

«Έχετε μεγάλη εμπειρία στο να κάνετε ψεύτικες ιστορίες για σεξ να φαίνονται αληθινές;» ρώτησε. «Ουάου», είπε η Ντάνιελς γελώντας. «Δεν θα το έθετα έτσι. Το σεξ στις ταινίες είναι πολύ αληθινό, όπως ακριβώς συνέβη και σε μένα σε εκείνο το δωμάτιο».

«Αν αυτή η ιστορία ήταν αναληθής, θα την είχα γράψει για να είναι πολύ καλύτερη», πρόσθεσε. 

Κατά μία έννοια, η κατάθεση της Ντάνιελς είναι περιφερειακή για την υπόθεση και ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία για τους ψηφοφόρους που έχουν ήδη ακούσει άλλες ιστορίες για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακή συμπεριφορά του Τραμπ.

Πηγή: Reuters


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.