Κοσμος

Η Κάμαλα Χάρις δίνει την απάντησή της στα σχόλια για το γέλιο της

Διακρίνει σεξισμό και μισογυνισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, σε περιοδεία της συνομιλεί με παιδιά
Κάμαλα Χάρις: Η απάντηση στα σχόλια για το γέλιο της © EPA / MICHAEL REYNOLDS / POOL

Κάμαλα Χάρις: Η απάντηση στα σχόλια για το γέλιο της - Διακρίνει σεξισμό και μισογυνισμό

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ και μίλησε για τα σχόλια που δέχεται σχετικά με τον τρόπο που γελάει, σημειώνοντας ότι αποτελούν μια μορφή σεξισμού και μισογυνισμού

Κάμαλα Χάρις: Η απάντηση στα σχόλια για το γέλιο της

«Με ρώτησες νωρίτερα για το τι σημαίνει να είσαι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Και ξέρεις είναι αστείο γιατί ακόμα οι άνθρωποι προσπαθούν να το συνηθίσουν, σωστά; Για παράδειγμα, οι συνεργάτες μου, μου δείχνουν πράγματα που απλά με διασκεδάζουν. Όπως όσα λένε ορισμένοι για τον τρόπο με τον οποίο γελάω», είπε η Κάμαλα Χάρις, υπογραμμίζοντας ότι οι Αμερικανοί ακόμη συνηθίζουν το μία γυναίκα να βρίσκεται στη Νο2 θέση των ΗΠΑ. 

«Ναι, έχεις δίκιο. Οκ. Αγαπώ το γέλιο σου» είπε από την πλευρά της η Ντρου Μπάριμορ.

«Έχω το γέλιο της μητέρας μου. Και μεγάλωσα με γυναίκες που γελούσαν με την καρδιά τους. Γελούσαν ενώ καθόντουσαν στην κουζίνα και έπιναν τον καφέ τους συζητώντας για ιστορίες με πολύ γέλιο» πρόσθεσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και έβαλε το χέρι της μπροστά στο στόμα της για να πει: «Ξέρεις ποτέ δεν θα μπορέσω να είμαι έτσι. Δεν είμαι αυτό το άτομο. Και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε και να θυμίζουμε στους νεώτερους: μην περιορίζεστε από την αντίληψη που έχουν οι άλλοι για τα πράγματα και να μην σκέφτεστε πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεστε για να είστε σωστή και απέναντι σε ποιους». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.