Κοσμος

Σερβία: Είχαν το πτώμα της μικρής Ντάνκα στο αυτοκίνητο και έλεγαν στον πατέρα της ότι δεν την είδαν

Οι δράστες παρέσυραν τo 2 ετών κοριτσάκι με το αυτοκίνητο και πέταξαν τη σορό της σε χωματερή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 2 ετών Ντάνκα είχε εξαφανιστεί από τις 26 Μαρτίου - Εντοπίστηκε νεκρή σε χωματερή
Σερβία: Παρέσυραν 2χρονη και την πέταξαν σε χωματερή © Χαμόγελο του Παιδιού

Σερβία: Αποκαλύψεις για τον θάνατο του κοριτσιού - Προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους οι δράστες

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το τραγικό τέλος της 2 ετών Ντάνκα Ίλιτς, του μικρού κοριτσιού από τη Σερβία που παρασύρθηκε από το υπηρεσιακό όχημα υπαλλήλων υπηρεσίας ύδρευσης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους δράστες σε παράνομη χωματερή. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0bfr6ax0mgx)

Σερβία: Αποκαλύψεις για τον τραγικό θάνατο του κοριτσιού και τις κινήσεις των δραστών

Η Ντάνκα έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε, όταν εξαφανίστηκε. Την ενοχή τους για τον θάνατο της ομολόγησαν δύο υπάλληλοι της εταιρείας ύδρευσης, οι οποίοι την παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους όχημα, όσο εκτελούσαν έργα στην περιοχή. Στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο σώμα στο πορτμπαγκάζ όπου φύλαγαν τα εργαλεία τους και το μετέφεραν σε παράνομη χωματερή. Μάλιστα, στον δρόμο συνάντησαν τον πατέρα της Ντάνκα, που είχε ήδη αρχίσει να την ψάχνει και τους ρώτησε αν την είδαν, με τους δράστες να απαντούν ότι δεν είχαν δει το μικρό κορίτσι. 

Ο εντοπισμός του πτώματος της Ντάνκα έγινε γνωστός από τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτιτς, ο οποίος αποκάλεσε τους δράστες τέρατα. «Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που σκότωσαν το κοριτσάκι. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, και οι δύο έχουν ομολογήσει το έγκλημα», είπε και αναρωτήθηκε, «Με τι είδους τέρατα έχουμε να κάνουμε;». Ο υπουργός Εσωτερικών αποκάλυψε ότι οι δράστες αν και έχουν ομολογήσει προσπαθούν να φορτώσουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Μάλιστα, προκύπτει ότι αφού πέταξαν το πτώμα του κοριτσιού στη χωματερή, έπλυναν το αυτοκίνητο με χημικά προκειμένου να «σβήσουν» κάθε ίχνος του παιδιού. Οι ιατροδικαστές κατάφεραν, ωστόσο, να βρουν ίχνη αίματος.

Η εξαφάνιση της μικρής Ντάνκα είχε κινητοποιήσει τις σερβικές αρχές αλλά και την Ιντερπόλ μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους. Για την εξαφάνιση της 2 ετών Ντάνκα είχε εκδοθεί ανακοίνωση και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ