Κοσμος

Γαλλία: «Τα οστά του 2 ετών Εμίλ βρέθηκαν στα 90 μέτρα από το σπίτι του παππού του»

Νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου του μικρού αγοριού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γαλλία - Θάνατος Εμίλ
Γαλλία - Θάνατος Εμίλ: Πού βρέθηκαν τα οστά του © Youtube / RTBF Info

Γαλλία - Θάνατος Εμίλ: Πού βρέθηκαν τα οστά του 2 ετών αγοριού

Συγκλονίζει τη Γαλλία η υπόθεση θανάτου του 2χρονου Εμίλ. Τα οστά του μικρού αγοριού βρέθηκαν σε απόσταση 90 μέτρων από το σπίτι των παππούδων του και όχι στα 3χλμ από τον οικισμό, όπως είχε ανακοινωθεί.  

Γαλλία - Θάνατος Εμίλ: Πού βρέθηκαν τα οστά του 

Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μπαλίκ που μίλησε στη Le Figaro, τα οστά βρέθηκαν «σε ένα μονοπάτι ανάμεσα στην εκκλησία και ένα παρεκκλήσι του οικισμού». Όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος, η περιοχή αυτή «είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς. Είναι απίθανο κάποιο ζώο να έφερε ανθρώπινα υπολείμματα πίσω στο χωριό όταν κάποιος είναι αγνοούμενος. Αυτό μας οδηγεί στο σενάριο κάποιο άτομο να έφερε πίσω τα οστά του Εμίλ και πιθανότατα πολύ πρόσφατα». 

Η Daily Mail επικαλούμενη πηγή, σημειώνει ότι αυτό που βρέθηκε είναι οστά και το κρανίο του μικρού Εμίλ. «Αυτά τα συγκλονιστικά νέα είναι αυτά που φοβόμασταν. Τώρα ξέρουμε, ανήμερα της Ανάστασης των Καθολικών, ότι ο Εμίλ μας παρακολουθεί υπό το φως και τη στοργή του Θεού, αλλά ο πόνος και η θλίψη παραμένει. Τώρα είναι η ώρα για να θρηνήσουμε, να προσευχηθούμε και να σκεφτούμε», δήλωσαν οι γονείς του μικρού Εμίλ μέσω του δικηγόρου τους, ο οποίος απηύθυνε έκκληση να γίνουν σεβαστές οι ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας.

Το χρονικό της εξαφάνισης του Εμίλ και η τραγική κατάληξη

Όταν εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του και δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά με αντικρουόμενες μαρτυρίες. Τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Εμίλ ήταν με τον 58χρονο παππού του. Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν και οι ερευνητές δεν απέκλεισαν κανένα ενδεχόμενο περιλαμβανομένης της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον παππού του, φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό, να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που φέρεται ότι το παιδί χάθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ