Κοσμος

Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο - Πλησίασε τα πλήθη μετά την Θεία Λειτουργία

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μονάρχη εδώ και δύο μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο - Πλησίασε τα πλήθη μετά την Θεία Λειτουργία
Ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με την βασίλισσα Καμίλα έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ © ΕΡΑ/ NEIL HALL

Η αναπάντεχη έκπληξη από τον Κάρολο που πλησίασε τα πλήθη μετά την Θεία Λειτουργία

Ανατρεπτικό σημαντικό σημείο η αλλαγή στάσης του βασιλιά Κάρολου μετά την Θεία Λειτουργία, σχολιάζουν τα μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για επιστροφή στην κανονικότητα, παρακάμπτοντας τις οδηγίες να μείνει αποστασιοποιημένος από τα πλήθη εξαιτίας της υγείας του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d07z52unyfs9)

Ο Βασιλιάς Κάρολος μίλησε με τα πλήθη

Όμως ο Βασιλιάς Κάρολος εξέπληξε τους πάντες όταν έσφιξε τα χέρια του κόσμου και μίλησε με τα πλήθη που περίμεναν με υπομονή στην ουρά έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ για να τον δουν αφού παρακολούθησε τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα με την σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

Ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με την βασίλισσα Καμίλα έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ
© ΕΡΑ/ NEIL HALL

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μονάρχη δύο μήνες μετά τη διάγνωση του καρκίνου μια εβδομάδα μετά την ηχογραφημένη ανακοίνωση ότι η αγαπημένη του νύφη Κέιτ έχει διαγνωστεί και εκείνη με καρκίνο.

King Charles greets well-wishers on surprise walkabout for Easter Sunday

Ο μονάρχης έφτασε με αυτοκίνητο στο κάστρο φορώντας σκούρο κοστούμι και μπλε γραβάτα. Χαμογελαστός χαιρέτησε τους πιστούς και στη συνέχεια με τη σύζυγό του μπήκαν στο εκκλησάκι για την παραδοσιακή Θεία Λειτουργία της Κυριακής του καθολικού Πάσχα.

Στην εκκλησία το βασιλικό ζεύγος είθισται να κάθεται σε απόσταση από τους παρευρισκόμενους και αυτό ανέφεραν αρχικά τα μέσα ενημέρωσης ότι θα ωφελούσε τον μονάρχη λόγω της κατάστασης της υγείας του ο οποίος εσκεμμένα δεν θα χαιρετούσε τους πιστούς μετά την λειτουργία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ