Κοσμος

Κάθειρξη 20 ετών σε γονείς που άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» σε καναπέ καλυμμένη από ούρα και κόπρανα

Το τραγικό τέλος της 36χρονης Lacey Fletcher

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Lacey Fletcher, η 36χρονη που έλιωσε στον καναπέ μετά από ακραία παραμέληση από τους γονείς της
Γονείς άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» στον καναπέ © Youtube / NewsNation

Γονείς άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» στον καναπέ - Το τραγικό τέλος της 36χρονης Lacey Fletcher

Σε φυλάκιση 20 ετών καταδικάστηκαν οι γονείς της 36χρονης Lacey Fletcher, της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της, από το οποίο φέρεται να μην είχε κουνηθεί για 12 χρόνια. Το πτώμα της 36χρονης γυναίκας είχε εντοπιστεί σε τραγική κατάσταση, καλυμμένο από κόπρανα και ούρα, τη στιγμή που σκουλήκια βρίσκονταν πάνω της. Οι γονείς της κατηγορήθηκαν ότι άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» στον καναπέ

Οι γονείς της Lacey Fletcher την άφησαν να «λιώσει» στον καναπέ

Η Sheila και ο Clay Fletcher, από την East Feliciana, συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2022, αφού η 36χρονη κόρη τους, Lacey Fletcher, βρέθηκε νεκρή. Η Lacey φέρεται να μην είχε βγει από το σπίτι από το 2002, όταν ήταν 16 ετών. «Έχω δει κάθε είδους θάνατο και νεκρό σώμα σε όλα τα χρόνια που είμαι ιατροδικαστής, αλλά δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Lacey», είπε ο Ewell Bickham στο The Post τον περασμένο μήνα. «Κανείς δεν αξίζει να υποφέρει έτσι», πρόσθεσε. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, η Lacey είχε γίνει ένα με τον καναπέ, αφού το δέρμα της είχε σαπίσει και τα κόκαλά της προεξείχαν από το σώμα της. 

Οι Fletchers επέμειναν στην αθωότητά τους, υποστηρίζοντας ότι η Lacey, που έπασχε από μια σοβαρή περίπτωση συνδρόμου Asperger και κοινωνικό άγχος, είχε σώας τας φρένας και ζητούσε να μην λάβει ιατρική φροντίδα, αρνούμενη να φύγει από τον καναπέ του σπιτιού της. Εκεί λάμβανε το γεύμα της και εκεί έκανε την ανάγκη της.  Οι γονείς της ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Lacey έπασχε από το σύνδρομο lock-in, μια νευρολογική διαταραχή που την εμπόδιζε να κινήσει οποιονδήποτε μυ εκτός από τα μάτια της. Αλλά αρκετές πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση και την οικογένεια είπαν ότι κάτι τέτοιο ήταν ψευδές και κατηγόρησαν καθαρά τους Fletchers.

Υποστήριζαν ότι η Lacey Fletcher αρνιόταν να απομακρυνθεί από τον καναπέ

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι γονείς της Lacey την πήγαν σε ψυχολόγο γύρω στο 2000, όταν ήταν 14 ετών, και ανέφεραν ότι υπέφερε από σοβαρό κοινωνικό άγχος. Επέστρεψαν στο γιατρό το 2010 χωρίς τη Lacey και είπαν ότι αρνιόταν να φύγει από το σπίτι τους, επισημαίνοντας ότι ουρούσε και αφόδευε στο πάτωμα. Στη συνέχεια, ο γιατρός τους είπε να εξετάσουν το ενδεχόμενο νοσηλείας, αλλά δεν συνέχισαν να τον επισκέπτονται. Ο στενός οικογενειακός φίλος Jess Easley, ο οποίος γνώριζε τους Fletchers για 25 χρόνια, είπε ότι δεν ήξερε ότι είχαν κόρη παρά τις εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις.

Η αιτία του θανάτου της αναφέρθηκε ως σήψη λόγω ενός συνδυασμού πολλαπλών καταστάσεων, όπως μόλυνση των οστών, παρατεταμένη ακινησία, ακραίος υποσιτισμός και «σοβαρή χρόνια παραμέληση ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες». 

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ