Κοσμος

Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον σύντροφό της στη Νέα Ορλεάνη - Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο μετά από καυγά

Το έγκλημα είχε θεωρηθεί αρχικά τροχαίο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της
Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της

Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της - O καυγάς στο αυτοκίνητο και το έγκλημα

Θύμα άγριου εγκλήματος σε δρόμο της Νέας Ορλεάνης έπεσε η 21χρονη Anastasia Rayborn. Ο 31χρονος σύντροφός της, Anthony Cooper, σκότωσε τη νεαρή κοπέλα πέφτοντας πάνω της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετά από έντονο καυγά που είχαν λίγες στιγμές νωρίτερα. 

Νέα Ορλεάνη: Άγρια δολοφονία 21χρονης από τον φίλο της

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Cooper έπεσε πάνω στην 21χρονη Anastasia όταν εκείνη κατέβηκε από το όχημά του λίγο μετά τον διαπληκτισμό τους. Μάλιστα, φέρεται να την αποκάλεσε «σκύλα που τρελάθηκε». Ο 31χρονος δράστης κατηγορείται ότι χτύπησε «με μεγάλη ταχύτητα… χτυπώντας την στον τοίχο ενός σπιτιού». Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδάκι μόλις δύο ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία χαρακτηριζόταν από αλλεπάλληλες συγκρούσεις. 

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά», είπε η αδερφή του θύματος Skye Guillory στο WWL. Όπως σημειώνει η αδελφή της 21χρονης, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει πριν από 4 χρόνια. «Αυτός της πήρε ένα αυτοκίνητο που δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό»

Αρχικά η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί ως «θανατηφόρο τροχαίο», όμως, νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως έδειξαν ότι επρόκειτο για άγρια γυναικοκτονία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ