Κοσμος

Το αφιέρωμα των Όσκαρ σε όσους έχασαν τη ζωή τους το 2023

Μάθιου Πέρι, Αλεξέι Ναβάλνι και Τίνα Τέρνερ σε μία συγκινητική στιγμή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αφιέρωμα των Όσκαρ σε όσους έχασαν τη ζωή τους το 2023
Το αφιέρωμα των Όσκαρ σε όσους έχασαν τη ζωή τους το 2023 © CAROLINE BREHMAN/ EPA

Όσκαρ 2024: Αφιέρωμα σε όσους έχασαν τη ζωή τους το προηγούμενο έτος - Συγκίνηση για Μάθιου Πέρι, Αλεξέι Ναβάλνι και Τίνα Τέρνερ

Συγκίνησε το αφιέρωμα τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ από τους διοργανωτές για τους σημαντικότερους ηθοποιούς και καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή το 2023. Ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια» που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή τους περασμένους μήνες ήταν φυσικά ανάμεσά τους.

Στη σκηνή του Dolby Theater τη νύχτα της Κυριακής (10.03) ανέβηκε ο Αντρέα Μποτσέλι και ο γιος του Ματέο, όπου τραγούδησαν το «It’s Time to Say Goodbye», ενώ την ίδια ώρα στις οθόνες προβάλλονταν φωτογραφίες των ηθοποιών και καλλιτεχνών, ανάμεσά τους και ο Μάθιου Πέρι.

Όσκαρ 2024: Αφιέρωμα σε όσους έχασαν τη ζωή τους το προηγούμενο έτος
Όσκαρ 2024: Αφιέρωμα σε όσους έχασαν τη ζωή τους το προηγούμενο έτος © CAROLINE BREHMAN/ EPA

Το αφιέρωμα των Όσκαρ σε όσους «έφυγαν» το 2023

Το αφιέρωμα ξεκίνησε με ένα μικρό βίντεο του Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2024. Υπενθυμίζεται πως το ντοκιμαντέρ για τον Ναβάλνι είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ το 2023.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς και καλλιτέχνες που τίμησαν τα Όσκαρ, ήταν ο Harry Belafonte, η Glenda Jackson, ο Ryan O’Neal, ο Tom Wilkinson,Richard Lewis, Tina Turner, Robbie Robertson, Michael Gambon και Julian Sands.

Oscars 2024: In Memoriam

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ